Σε αυτές τις χώρες ανοίγετε επιχειρήσεις στο λεπτό

Σε αυτές τις χώρες ανοίγετε επιχειρήσεις στο λεπτό

Περιοχές του πλανήτη όπου μπορείτε να ανοίξετε την εταιρεία των ονείρων σας με ελάχιστους περιορισμούς

Η έναρξη μιας επιχείρησης είναι μια δύσκολη και αγχωτική υπόθεση. Ωστόσο, υπάρχουν μέρη στα οποία μπορείτε να ανοίξετε την εταιρεία των ονείρων σας με λιγότερους περιορισμούς.

Η Παγκόσμια Τράπεζα συνέταξε έκθεση σχετικά με τις καλύτερες και τις χειρότερες χώρες για να γίνετε επιχειρηματίες, λαμβάνοντας υπόψη ορισμένους τομείς, μεταξύ των οποίων η πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια, η δήλωση των περιουσιακών στοιχείων και η εύκολη πρόσβαση στη ρευστότητα.

Δείτε ποιες χώρες βρίσκονται στην κορυφή:

15. ΣΟΥΗΔΙΑ

Βαθμολογία κατάταξης: 94,64/100

Η Σουηδία έλαβε σημαντική ώθηση όταν έκανε πιο εύκολη τη μεταφορά εμπορευμάτων και εισήγαγε ένα μηχανισμό αναφοράς λαθώς σε χάρτες.

Σε αυτές τις χώρες ανοίγετε επιχειρήσεις στο λεπτό

14. ΕΣΘΟΝΙΑ

Βαθμολογία κατάταξης: 95,13

Η Εσθονία είναι μία ιδανική χώρα για να ανοίξετε επιχείρηση. Μάλιστα, χρειάζονται μόνο τρεις ημέρες κατά μέσο όρο για τη δημιουργία μιας εταιρείας στη χώρα.

Σε αυτές τις χώρες ανοίγετε επιχειρήσεις στο λεπτό

13. ΚΟΣΟΒΟ

Βαθμολογία κατάταξης: 95,54

Το Κόσοβο έκανε την καταβολή φόρου ευκολότερη με την εισαγωγή ενός ηλεκτρονικού συστήματος για την υποβολή και την καταβολή ΦΠΑ και τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης. Επέτρεψε επίσης τα περισσότερα έξοδα να αφαιρεθούν από τον φόρο εισοδήματος νομικών προσώπων.

ΔΕΊΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΊΣΤΑΣ ΕΔΩ

Πηγή: Fortunegreece.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network