Σκλαβενίτης: Ο Λάμπρος Παπακοσμάς στην διοικητική ομάδα

Σκλαβενίτης: Ο Λάμπρος Παπακοσμάς στην διοικητική ομάδα
Κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Ποιος είναι ο Λάμπρος Παπακοσμάς ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο Εντεταλμένου Συμβούλου στην διοίκηση της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη

Την ένταξη του Λάμπρου Παπακοσμά στην διοικητική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της Σκλαβενίτης. Συγκεκριμένα το Δελτίου Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει:

Η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ανακοινώνει την ένταξη του κ. Λάμπρου Παπακοσμά στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας από την 1η Μαρτίου 2019.

Ως μέλος του Δ.Σ, ο κ. Λ. Παπακοσμάς θα αναλάβει το ρόλο του Εντεταλμένου Συμβούλου της Διοίκησης της ΕΥΣ για θέματα που σχετίζονται με τον στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη της Εταιρείας.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μία πρωτοβουλία απολύτως ευθυγραμμισμένη με τον ευρύτερο επιχειρηματικό σχεδιασμό της ΕΥΣ που εστιάζει στην περαιτέρω ανάπτυξη, την ενίσχυση μεγεθών και την παροχή νέων σύγχρονων υπηρεσιών για τους καταναλωτές.

Με περισσότερα από 30 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ο κ. Παπακοσμάς έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής της Procter & Gamble Ελλάς και αποτελεί ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη της αγοράς, με βαθιά γνώση του ελληνικού λιανεμπορίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Λάμπρος Παπακοσμάς ήταν μεταξύ των προσώπων που είχαν εκφωνήσει επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία του Στέλιου Σκλαβενίτη, μεταφέροντας και την μαρτυρία του γιατί η αλυσίδα δεν ανοίγει τα καταστήματα της τις Κυριακές. Η έλευση του κ. Παπακοσμά στον όμιλο είχε διαρρεύσει από το πειρασμένο καλοκαίρι όμως η διοίκηση της Σκλαβενίτης είχε προχωρήσει σε διάψευση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα