Στενότερη συνεργασία με το Netflix και περισσότερες καινοτομίες για τη WIND VISION

Στενότερη συνεργασία με το Netflix και περισσότερες καινοτομίες για τη WIND VISION
Nikos Karanikolas © 2018

Πληρωμή της συνδρομής Netflix χωρίς τη χρήση πιστωτικής μέσω του λογαριασμού WIND

Η τηλεοπτική πλατφόρμα της WIND εμπλουτίζει την εμπειρία θέασης με νέες καινοτόμες λειτουργίες, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο καλύτερος νέος τρόπος να βλέπεις τηλεόραση και ο καλύτερος τρόπος να βλέπεις Netflix. Δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να πληρώνουν τη συνδρομή Netflix μέσω του λογαριασμού WIND χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας η WIND VISION φέρνει τον κολοσσό παραγωγής ταινιών και εκπομπών, ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Οι νέες καινοτομίες της WIND VISION παρουσιάστηκαν χθες σε κοινή εκδήλωση με το Netflix καθώς η WIND είναι ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που το επόμενο διάστημα θα δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πληρώνουν τη συνδρομή Netflix μέσω του λογαριασμού WIND χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Η εγγραφή στο Netflix θα γίνεται πολύ εύκολα μέσω του αποκωδικοποιητή της WIND VISION. Παράλληλα, οι νέοι πελάτες σταθερής & Internet WIND Fiber (50, 100 & 200 Mbps) που θα επιλέξουν WIND VISION θα λάβουν ως δώρο 12 μήνες συνδρομή Netflix.

«Αναβαθμίζουμε συνεχώς την πλατφόρμα μας με νέες καινοτομίες ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία θέασης. Η συνεργασία μας με το Netflix γίνεται ακόμα πιο στενή καθώς στόχος μας είναι η WIND VISION να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να βλέπεις Netflix στην Ελλάδα. Περιμένετε περισσότερες εκπλήξεις», ανέφερε στη διάρκεια της παρουσίασης ο Hermann Riedl, Chief Business & Digital Transformation Officer της WIND.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, η WIND VISION είναι η πρώτη και μοναδική τηλεοπτική υπηρεσία στην Ελλάδα με ενσωματωμένη την εφαρμογή Netflix στην αρχική της οθόνη. Οι συνδρομητές WIND VISION έχουν άμεση πρόσβαση σε δημοφιλές περιεχόμενο με ελληνικούς υπότιτλους και μενού από την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσίας ψυχαγωγία παγκοσμίως, πατώντας απλά το κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο της WIND VISION.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη WIND ώστε η εγγραφή στην υπηρεσία να είναι εξαιρετικά εύκολη και με επιλογή πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω λογαριασμού WIND”, δήλωσε ο Rene Rummel, Business Development Director EMEA του Netflix. “Χάρη στο εξειδικευμένο κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, οι Έλληνες καταναλωτές είναι μόνο ένα κλικ μακριά από την απόλαυση των αγαπημένων τους εκπομπών Netflix, ταινιών ντοκιμαντέρ, stand-up, παιδικών προγραμμάτων και πολλών άλλων”.

Νέες καινοτομίες τηλεθέασης έρχονται στη WIND VISION

Με στόχο να αποτελεί μοναδική εμπειρία τηλεθέασης για τους συνδρομητές της, η WIND VISION εξελίσσεται συνεχώς. Έτσι, το αμέσως επόμενο διάστημα η πλατφόρμα θα εμπλουτιστεί με νέες καινοτομίες:

Περισσότερες επιλογές περιεχομένου στην αρχική οθόνη για εύκολη πρόσβαση

Οθόνη με συντομεύσεις σε δημοφιλείς εφαρμογές (Spotify, Red bull TV κ.ά.)

«Πάγωμα» ζωντανού προγράμματος και συνέχεια από το σημείο διακοπής, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο τηλεθεατής

Αυτόματη προσαρμογή των Ελληνικών ελευθέρων καναλιών στην καλύτερη ποιότητα (HD / SD) ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους ανά γεωγραφική περιοχή

Multiscreen σε διπλάσιες (4 συνολικά) φορητές συσκευές

Δυνατότητα θέασης των καναλιών Novasports μέσω φορητής συσκευής επιλογής του χρήστη

«Σε μόλις πέντε μήνες εμπορικής διάθεσης, η WIND VISION η πρώτη υπηρεσία Android TV στην Ελλάδα έχει ξεχωρίζει στην αγορά συνδρομητικής τηλεόρασης και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών, οι οποίοι απολαμβάνουν τις μοναδικές δυνατότητες της. Μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους τηλεοπτικούς παρόχους καθώς και μέσω των εφαρμογών του Google Play Store έχουν στη διάθεσή τους έναν ατελείωτο κόσμο θεάματος που μπορούν να παρακολουθούν όποτε θέλουν, από διαφορετική οθόνη ή οθόνες ταυτόχρονα και σε χρόνο που ο ίδιοι επιθυμούν. Η WIND VISION θα εξελίσσεται συνεχώς, ο καλύτερος νέος τρόπος για να βλέπεις τηλεόραση θα γίνεται ακόμα καλύτερος» επεσήμανε ο κ. Riedl.

Περισσότερες πληροφορίες στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή το www.wind.gr/gr/giatonidioti/vision/.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα