Στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ το τρένο των “start uppers”

Στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ το τρένο των “start uppers”

«Η Ελλάδα περνά στην επόμενη μέρα με αξιώσεις, αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, φρέσκιες ιδέες, αλλά και ωριμότητα στην πολιτική ηγεσία» τόνισε ο Νίκος Παππάς μιας και το τρένο δρομολόγησε το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης.

Το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε σήμερα το «τρένο των start uppers», το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για τη δωρεάν μεταφορά των νεοφυών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, ο Υφυπουργός Λευτέρης Κρέτσος, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Γιώργος Φλωρεντής, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους των start ups και να μάθουν λεπτομέρειες για τα προϊόντα και τις έξυπνες και καινοτόμες ιδέες τους.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο Υφυπουργός Λευτέρης Κρέτσος συνομιλούν με τους start uppers

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο Υφυπουργός Λευτέρης Κρέτσος συνομιλούν με τους start uppers

Από αύριο, περισσότερες από 100 νεοφυείς επιχειρήσεις, θα φιλοξενηθούν στο θεματικό πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα» -περίπτερο 12 της ΔΕΘ- το οποίο οργάνωσε το Υπουργείο ΨΗΠΤΕ. Εκεί οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν, χωρίς κόστος, τις καινοτόμες ιδέες τους, τα προϊόντα και τα επιτεύγματά τους.

Ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, ανέφερε: «Το “τρένο των startuppers” μεταφέρει μήνυμα αισιοδοξίας, μήνυμα ότι η Ελλάδα περνά στην επόμενη μέρα με αξιώσεις. Με αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, φρέσκιες ιδέες, αλλά και ωριμότητα στην πολιτική ηγεσία. Έχουμε τη βούληση -και το αποδεικνύουμε- να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους. Εύχομαι σε όλους τους εκπροσώπους των νεοφυών επιχειρήσεων, με τους οποίους συνεργαζόμαστε στο πλαίσιο της ΔΕΘ, να επιτύχουν κάθε τους στόχο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα