Στον όμιλο Intracom μεγάλο πακέτο μετοχών της Κλουκίνας – Λάππας

Στον όμιλο Intracom μεγάλο πακέτο μετοχών της Κλουκίνας – Λάππας
Χρηματιστήριο Αθηνών Eurokinissi

Πωλητής φέρεται να είναι ο Λουκάς Σπεντζάρης, μέτοχος μειοψηφίας, που είχε ενστάσεις για επιλογές της διοίκησης της εταιρείας το τελευταίο διάστημα, κυρίως για την εκμίσθωση επενδυτικού ακινήτου της στην οδό Ερμού στην Adidas.

Με στόχο την παρουσία της Κλουκίνας Λάππας (mothercare) στο real estate, η Intracom πήρε, σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών ένα μεγάλο πακέτο μετοχών. Να σημειωθεί ότι σήμερα, στις δημοπρασίες πέρασαν πακέτα για 10,5 εκατομμύρια μετοχές της εταιρείας στη τιμή των 0,9 ευυρώ. Πωλητής φέρεται να είναι ο Λουκάς Σπεντζάρης, μέτοχος μειοψηφίας, που είχε ενστάσεις για επιλογές της διοίκησης της εταιρείας το τελευταίο διάστημα, κυρίως για την εκμίσθωση επενδυτικού ακινήτου της στην οδό Ερμού στην Adidas.

Σημειώνεται ότι στο μετοχολόγιο της εταιρείας ο Ιωάννης Λάππας έχει το 31,48%, ο Σπεντζάρης Λούκας με 27,92% και η Βιολέττα Λάππα με 10,79%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιντρακομ, παράλληλα, φέρεται να υπέγραψε δεσμευτικό μνημόνιο με τους βασικούς μετόχους της ΚΛΜ Ιωάννη Λάππα, Βιολέττα Λάππα, Μαίρη Λάππα και την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία «MUTSAFE LIMITED», καθώς και την κα Κλεοπάτρα Λάππα, κατόχους συνολικά, άμεσα και έμμεσα, 18.742.293 Κοινών Ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών, δηλ. ποσοστού 46,60% του κεφαλαίου της Κ.Λ.Μ., για τον ορισμό των βασικών όρων απόκτησης από την εταιρεία ή την θυγατρική της Intracom Properties των παραπάνω μετοχών έναντι 18,7 εκατ. ευρώ.

Με βάση επίσης πληροφορίες το εμπορικό κομμάτι της εταιρείας δεν ενδιαφέρει την Intracom με τις εκτιμήσεις να παραπέμπουν σε παραμονή του σε σχήμε της οικογένειας Λάππα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version