Στον ΟΠΑΠ οι μετοχές της Intralot στα Ελληνικά Λαχεία

Στον ΟΠΑΠ οι μετοχές της Intralot στα Ελληνικά Λαχεία
Λαϊκό λαχείο Eurokinissi

ΟΠΑΠ και Intralot υπέγραψαν δεσμευτική συμφωνία για την μεταβίβαση των μετοχών που κατέχει η δεύτερη στην εταρεεία Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Intralot ενημερώνει ότι ήρθε σε δεσμευτική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για την μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών που κατέχει θυγατρική της, στην Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η INTRALOT ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική της “INTRALOT Lotteries Limited” υπέγραψε με τον ΟΠΑΠ δεσμευτική συμφωνία (MOU) για τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. (ήτοι 511.000 μετοχές που αντιστοιχούν στο 16,5% το συνόλου) στην “OPAP Investments Limited” έναντι τιμήματος Είκοσι Εκατομμυρίων Ευρώ (€20.000.000), δηλ. €39,1006842619 ανά μετοχή.

Επιπλέον, κατά τη συμφωνία, η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ θα υπογράψει με την INTRALOT Α.Ε. τροποποίηση της υφιστάμενης σύμβασης παροχής υπηρεσιών υπό νέους όρους.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής αναμένεται με την υπογραφή της οριστικής Συμφωνίας Μεταβίβασης Μετοχών κατόπιν εκπλήρωσης των ρυθμιστικών απαιτήσεων και των προβλέψεων της σε ισχύ Συμφωνίας Μετόχων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα