Taxibeat: Ποιες νέες υπηρεσίες προσθέτει. Πότε ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Taxibeat: Ποιες νέες υπηρεσίες προσθέτει. Πότε ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Πως και από που μπορούν να καλούν το Τaxibeat όσοι δεν έχουν smartphone. Πόσο γρήγορα έρχονται οι νέες αλλαγές

Πέρασαν ήδη πέντε χρόνια από την πρώτη επεισοδιακή "κούρσα" της Taxibeat, και η εφαρμογή που άλλαξε τον τρόπο που καλούμε ταξί στην Αθήνα ετοιμάζεται να γιορτάσει σύντομα το 1 εκατομμύριο χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία μέσω του app σε Αθήνα και Λίμα του Περού. Ήδη στις δύο πρωτεύουσες που έχει παρουσία οι χρήστες ξεπερνούν τις 800.000 ενώ σύντομα θα προστεθούν και νέες πόλεις όπως οι Cusco Arequica και η Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε στο news247 στέλεχος της Taxibeat "μόλις έχουμε ξεκινήσει την αναζήτηση για τη στελέχωση και το άνοιγμα του τοπικού γραφείου. Είναι στα άμεσα επόμενα σχέδια μας, ωστόσο εξαρτάται κι από το αν θα βρούμε γρήγορα ακριβώς αυτό που ψάχνουμε από άποψη ανθρώπινου δυναμικού, καθώς για εμάς η ομάδα είναι το παν".

Το υπάρχον δίκτυο του Taxibeat “τρέχει” με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης που αγγίζει το 180%, καταγράφοντας πολλαπλάσιο αριθμό διαδρομών χρόνο με το χρόνο. Το δίκτυο αυτό αριθμεί σήμερα σε Λίμα και Αθήνα περίπου 15 χιλιάδες οδηγούς, ενώ ο στόλος προβλέπεται να ξεπεράσει τους 25.000 οδηγούς έως το τέλος του 2016.

Taxibeat: Ποιες νέες υπηρεσίες προσθέτει. Πότε ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Εντός του Μαΐου το Taxibeat λανσάρει μία νέα, πλήρως επανασχεδιασμένη έκδοση της εφαρμογής, διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες (iOS, Android, Windows), η οποία θα συνοδεύεται από νέες λειτουργίες και θα είναι ακόμη πιο αξιόπιστη και απλή στη χρήση. Ταυτόχρονα, θα δίνει τη δυνατότητα στον επιβάτη να καταχωρεί και τη διεύθυνση προορισμού του, ώστε να λαμβάνει μια εκτίμηση κόστους, πριν ακόμα ζητήσει ταξί.

Στην Αθήνα ξεκινάει δοκιμαστικά τον Ιούνιο μία νέα υπηρεσία, ειδικά σχεδιασμένη για επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια , χώρους εκδηλώσεων και διασκέδασης, που θα επιτρέπει την κλήση ταξί με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσα από ειδική συσκευή, χωρίς την ύπαρξη smartphone ή app.

Το Taxibeat προετοιμάζει επιπλέον την υπηρεσία Taxibeat Events, που θα επιτρέπει στον χρήστη να προπληρώνει διαδρομές για τους καλεσμένους του και η οποία θα είναι χρήσιμη για την εξυπηρέτηση εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρείας σημαντική ανάπτυξη γνωρίζει η  υπηρεσία μεταφοράς αντικειμένων Taxibeat Boxi. Το Taxibeat Boxi μεταφέρει αντικείμενα μέσα στην πόλη σε μισή ώρα, την στιγμή ακριβώς που το χρειάζεται ο χρήστης. Η υπηρεσία δεν εξυπηρετείται μόνο από ταξί, αλλά και από ιδιώτες οδηγούς με δίκυκλα, και σχεδιάστηκε για να προσφέρει ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου κυρίως σε μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Μάλιστα, το Taxibeat Boxi αναμένεται να γίνει ακόμη πιο ισχυρό το επόμενο διάστημα, μέσα από την αύξηση του στόλου του.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Taxibeat, Νίκος Δρανδάκης δηλώνει: “Το όραμά μας στο Taxibeat είναι να εξελιχθούμε σε μία εταιρία η οποία θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών προσώπων και αντικειμένων και θα προσαρμόζεται δυναμικά στις ανάγκες της αγοράς. Η εμπειρία μας από το εξωτερικό μας επιτρέπει να διακρίνουμε τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στις επιβατικές μεταφορές διεθνώς. Η αγορά του ταξί στην Ελλάδα πρέπει να αποδεσμευτεί από αναχρονιστικές πρακτικές και να της επιτραπεί να λειτουργήσει με μεγαλύτερη ευελιξία, με βάση την προσφορά και τη ζήτηση, όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη οικονομία, προς όφελος του καταναλωτή και των καλών επαγγελματιών”. 

SHARE:

24Media Network