Το HUAWEI Mate 50 Pro ήρθε να αλλάξει τον κόσμο της φωτογραφίας

Το HUAWEI Mate 50 Pro ήρθε να αλλάξει τον κόσμο της φωτογραφίας

Το HUAWEI Mate 50 Pro είναι το πρώτο smartphone με ρυθμιζόμενο διάφραγμα 10 επιπέδων και ήρθε να κατακτήσει την αγορά, προσφέροντας νέες δυνατότητες στη φωτογραφία.

Η εμπειρία της φωτογραφίας δε θα είναι ποτέ ξανά η ίδια, μετά τη δυναμική εμφάνιση των νέων smartphones της HUAWEI. Τα HUAWEI Mate 50 Pro και nova 10 αποτελούν το μέλλον της φωτογραφίας στα smartphones, με το πρώτο μοντέλο να κατακτά το υψηλότερο σκορ στην ιστορία του DXOMARK, με την βαθμολογία 149. Τα χαρακτηριστικά για τα οποία βαθμολογήθηκε ήταν τα εξής: έκθεση, εστίαση και υφή/θόρυβος.


Κοινά χαρακτηριστικά των δύο καινοτόμων smartphones αποτελούν οι υψηλών δυνατοτήτων κάμερες, η μεγάλης διάρκειας μπαταρία και η γρήγορη φόρτιση. Ωστόσο το HUAWEI Mate 50 Pro, ήρθε για να ταράξει τα νερά φέρνοντας για πρώτη φορά το μεταβαλλόμενο διάφραγμα 10 σημείων στα κινητά τηλέφωνα.

Καινοτόμος κάμερα με το πρώτο μεταβαλλόμενο, “έξυπνο” διάφραγμα

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη φωτογραφία εν κινήσει έχει την υπογραφή του νέου Mate 50 Pro το οποίο υπόσχεται υψηλές επιδόσεις, συνεχίζοντας την παράδοση της σειράς Mate, καθώς και κομψό και εξαιρετικά ανθεκτικό σχεδιασμό.

Δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσει κανείς “βασιλιά” της φωτογραφίας το HUAWEI Mate 50 Pro, τον θρύλο που με την επιστροφή του φέρνει την επανάσταση στη φωτογραφία μέσω κινητού λανσάροντας την κάμερα μεταβλητού διαφράγματος.

Πρόκειται για μια λειτουργία που μέσω της πρωτοποριακής κάμερας Ultra Aperture 50MP με μεταβλητό, ρυθμιζόμενο, διάφραγμα 10 επιπέδων που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να αποτυπώνει τα πορτρέτα ακριβώς όπως τα φαντάζεται, διατηρώντας τέλειους τους τόνους του δέρματος, ενώ παράλληλα αποτυπώνει αψεγάδιαστα τα πανέμορφα τοπία.

Αν πάλι επιλέξεις λήψεις σε macro επίπεδο, θα διαπιστώσεις γρήγορα τα πλεονεκτήματα τόσο στο ευκρινές προσκήνιο, όσο και στο φυσικό θολό φόντο. Ακόμα και ο χαμηλός φωτισμός δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, χάρη στην προηγμένη νυχτερινή του λειτουργία, για να μπορείς να φωτογραφίζεις τις καλύτερες στιγμές των βραδινών σου εξόδων. Αν πάλι επιθυμείς το κάτι παραπάνω, έχεις τη δυνατότητα να “ζωντανέψεις” τις φωτογραφίες σου με τα νέα διαθέσιμα εφέ.8

Μοναδικός συνδυασμός άρτιας αισθητικής και τεχνολογίας αιχμής

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να λατρέψεις το νέο HUAWEI Mate 50 Pro είναι η υψηλή αισθητική του. Εκτός της χαρακτηριστικής σχεδιαστικής γραμμής της σειράς Mate, διαθέτει επίσης, για πρώτη φορά, τον κομψό, ανάγλυφο σχεδιασμό Clous de Paris στον δακτύλιο της κάμερας, κάνοντάς το πανέμορφο ακόμα και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Το HUAWEI Mate 50 Pro δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει τεχνολογία αιχμής που ενισχύει σημαντικά τις επιδόσεις του. Αποτελεί το πρώτο smartphone που λειτουργεί με EMUI 13, βελτιστοποιώντας τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις με εύκολη πλοήγηση με ένα άγγιγμα. Την ίδια στιγμή, έχει εντυπωσιακά μεγάλη αντοχή στο νερό, ακόμα και έως 6 μέτρα βάθος. Στη νέα έκδοση vegan leather, το νέο Mate 50 Pro διαθέτει γυαλί οθόνης “Kunlun Glass”, αυξάνοντας στο έπακρο την ανθεκτικότητα στις πτώσεις, με την αντοχή του να πιστοποιείται με πέντε αστέρια από την ελβετική SGS.

Το νέο HUAWEI Mate 50 Pro έρχεται σε μαύρο και ασημί χρώμα, ενώ η έκδοση vegan leather διατίθεται σε πορτοκαλί.

HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro φέρνουν την πρώτη μπροστινή κάμερα 60MP

Η HUAWEI όμως δεν μένει μόνο εκεί, καθώς μια πλούσια γκάμα δυνατοτήτων προσφέρεται και με την απόκτηση του nova 10, ενός smartphone με μπροστινή κάμερα 60 ΜΡ. Οι selfies σου θα γίνουν καλύτερες από ποτέ, ενώ μπορείς και να βιώσεις ξεχωριστές vlogging εμπειρίες. Καθώς είναι λεπτό και ελαφρύ, με πάχος 6,88 χιλιοστών και βάρος 168 γραμμαρίων, μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες και βίντεο πανεύκολα, από όποια γωνία επιθυμείς.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της σειράς nova 10 είναι ότι συνδυάζει και μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρία, με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 20 λεπτά. Αλλά και στο gaming, η HUAWEI nova 10 Series διαθέτει το νέο Touch Turbo 2.0. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι απλά να κουνήσεις το smartphone για να ενεργοποιήσεις οποιαδήποτε βασική λειτουργία και, με αυτόν τον τρόπο, να απολαύσεις όλα τα παιχνίδια που επιθυμεί στο έπακρο.Χάρη στο Stereo Dual Speaking και το εξαιρετικά ευρύ ηχητικό πεδίο Histen, μπορείς να βιώσεις μια καθηλωτική εμπειρία ήχου και βίντεο, όταν ακούς μουσική, βλέπεις μια ταινία ή και στο παιχνίδι.

Αποκτήστε πρόσβαση στις εφαρμογές εύκολα και γρήγορα μέσω AppGallery και Gspace

Εκτός από τις νέες λειτουργίες, η απόκτηση του Mate 50 Pro σημαίνει αυτόματα και πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών AppGallery.

Εκεί μπορείς να βρεις όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες. Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind) και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”, ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης. Επίσης, στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery διαθέτει διεθνή εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως την Curve και Revolut.

Μέσα από το κατάστημα AppGallery, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την 3rd party εφαρμογή Gspace, να την ανοίξει και μέσα από εκεί έχει όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται στο κινητό του. Ο χρόνος που χρειάζεται είναι ελάχιστος και ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει χωρίς περιορισμούς το HUAWEI smartphone του. Η εφαρμογή Gspace δεν έχει διαφημίσεις και μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive.

Η HUAWEI αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία πως βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος σε κάθε νέα καταναλωτική ανάγκη, πρωτοστατώντας και καινοτομώντας εναρμονισμένη με την εποχή της.

Το HUAWEI Mate 50 Pro αποτελεί δείγμα υπεροχής και τεχνολογικής αρτιότητας, με την πιο δημιουργική κάμερα που φτιάχτηκε ποτέ για κινητό τηλέφωνο, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα fashion statement. Καιρός λοιπόν να το αποκτήσετε!

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο HUAWEI Mate 50 Pro μπορούν να επισκεφτούν τα sites των επίσημων συνεργατών της Huawei, Κωτσόβολος, Public, Mediamarkt, Γερμανός, ή την ιστοσελίδα, της εταιρείας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα