Vodafone: Το HBO και οι τρεις ακόμη αλλαγές που έρχονται στο Vodafone TV

Vodafone: Το HBO και οι τρεις ακόμη αλλαγές που έρχονται στο Vodafone TV

To σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα γίνεται η Vodafone TV. Πόσο θα στοιχίζουν οι νέες υπηρεσίες τηλεόρασης της Vodafone και πως μπορούν να τις έχουν όσοι δεν είναι συνδρομητές της.

Περισσότερο περιεχόμενο χωρίς αύξηση στην συνδρομή είναι το βασικό όπλο της Vodafone, μέσω της Vodafone TV στην μάχη που δίνει με τις υπόλοιπες πλατφόρμες για αύξηση του μεριδίου της στην συνδρομητική τηλεόραση. Στα πλαίσια αυτά ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την HBO στην Ελλάδα, μέσα από το Vodafone TV, το οποίο γίνεται το «Σπίτι της HBO» στη χώρα μας, προσφέροντας στους συνδρομητές του δωρεάν πρόσβαση στις κλασικές και βραβευμένες σειρές , αλλά και σε όλες τις νέες επιτυχίες της HBO, οι οποίες θα προβάλλονται αποκλειστικά στο Vodafone TV σε Α’ προβολή.

Οι σειρές του HBO στο Vodafone TV

Όλοι οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της HBO, που περιλαμβάνει τις πολυβραβευμένες σειρές διεθνώς, όπως Game of Thrones, The Sopranos, Sex and the City, Girls, Boardwalk Empire, αλλά και δημοφιλείς και σειρές όπως Westworld, Euphoria, Sharp Objects, The Night Of, True Detective κ.α.

Παράλληλα, κάθε μήνα, ο On Demand κατάλογος του Vodafone TV θα υποδέχεται αποκλειστικά στην Ελλάδα σειρές της HBO, όπως το The Outsider με τον Ben Mendelsohn και τον Jason Bateman, το Avenue 5, το βασισμένο στο δημοφιλές, ομώνυμο μυθιστόρημα του Philip Roth The Plot Against America με τον John Turturro και τη Winona Ryder, το The Undoing της Susanne Bier με τη Nicole Kidman και τον Hugh Grant, λίγες μόλις ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα τους στην Αμερική.

Τέλος, οι μίνι σειρές, τα ντοκιμαντέρ, οι ταινίες, τα docuseries και όλο το περιεχόμενο της HBO θα ενημερώνεται συνεχώς με νέες προτάσεις, στην ειδική On Demand κατηγορία του Vodafone TV.

Πρόσβαση και στους μη συνδρομητές της Vodafone

Επιπλέον η Vodafone ανακοινώσε την εμπορική διάθεση του Vodafone TV σε όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως δικτύων και τεχνολογιών. Έτσι, οι πελάτες όλων των δικτύων τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ανανεωμένο Vodafone TV, μέσω μίας ενιαίας υπηρεσίας, που διατίθεται με ευέλικτο κι εύκολο τρόπο. Μάλιστα, η τιμή της υπηρεσίας διατηρείται σταθερή στα 9,40 ευρώ ανά μήνα, στην οποία περιλαμβάνεται και ο αποκωδικοποιητής.

Amazon Prime Video και Vodafone TV Kids

H Vodafane ανακοίνωσε επίσης ότι πλατφόρμα περιεχομένου Amazon Prime Video, καθίσταται διαθέσιμη μέσα από το Vodafone TV. Το κόστος της υπηρεσιας που είναι ανταγωνιστική προς το Netflix θα είναι 5,99 ευρώ και η χρέσωση θα γίνεται στην πιστωτική κάρτα του συνδρομητή. Παράλληλα, το Vodafone TV προσφέρει το ειδικό μενού Vodafone TV Kids, με περιβάλλον και περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, καθώς και με πρωτοποριακές δυνατότητες γονικού ελέγχου. Μάλιστα, σύντομα το Vodafone TV θα γίνει διαθέσιμο και μέσω smart TV app.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος, Χάρης Μπρουμίδης, στόχος της Vodafone TV είναι να φθάσει τους 200.000 συνδρομητές έως το τέλος του 2020 από 120.00 που είναι σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα