Έβαζαν βενζίνη και την χρέωναν στο ΕΚΑΒ

ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /PHASMA/Α.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /PHASMA/Α.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ PHASMA

Διαβάστε πως επί ένα χρόνο μια 42χρονη μαζί με έναν συνομήλικό της εξασφάλιζαν δωρεάν βενζίνη

Επί ένα χρόνο μια 42χρονη και ένας συνομήλικός της έβαζαν βενζίνη δωρεάν καθώς τη χρέωναν στο ΕΚΑΒ.

Η 42χρονη η οποία είναι υπάλληλος του ΕΚΑΒ, συνελήφθη στη Νίκαια μαζί με έναν 42χρονο, ενώ οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά κατηγορούμενοι για απάτη κατά συναυτουργία και πλαστογραφία.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στη μία μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης η 42χρονη παρέλαβε στο Γ.Κ. Νοσοκομείο Νίκαιας ασθενοφόρο, στο οποίο επιβιβάσθηκε στη συνέχεια και ο 42χρονος.

Στη συνέχεια μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά, στο οποίο εφοδιάζονται με καύσιμα τα ασθενοφόρα οχήματα του Πειραιά και γέμισαν σε τρία πλαστικά δοχεία, 69 λίτρα βενζίνης, αξίας 121-ευρώ, τα οποία χρέωσαν στο παραπάνω ασθενοφόρο όχημα.

Το ένα δοχείο το άδειασαν στο ρεζερβουάρ του ΙΧ της 42χρονης και στη συνέχεια τοποθέτησαν το άδειο δοχείο μαζί με τα άλλα δύο γεμάτα στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Νίκαιας προέκυψε ότι εδώ και περίπου ένα χρόνο η υπάλληλος του ΕΚΑΒ μαζί με τον 42χρονο ή μία άλλη 36χρονη, έπαιρναν με την ίδια μέθοδο από τον εν λόγω πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά, ποσότητες βενζίνης, τις οποίες χρέωναν στα ασθενοφόρα και στη συνέχεια τις μοιράζονταν μεταξύ τους.

Κάθε φορά χρησιμοποιούσαν διαφορετικά ασθενοφόρα τα οποία παραλάμβαναν από το χώρο στάθμευσης του ΓΚΝ Νίκαιας, ενώ αντίστοιχα η 42χρονη, για να μη γίνεται αντιληπτή, υπέγραφε για κάθε παραλαβή χρησιμοποιώντας ονόματα συναδέλφων της που είχαν υπηρεσία εκείνη την ώρα.

Μετά από έρευνα στο Ι.Χ. της, βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν ένα άδειο και δύο γεμάτα με βενζίνη δοχεία.

SHARE:

24Media Network