Little Hands Festival: Το 1ο Φεστιβάλ Βρεφικής και Παιδικής Διατροφής έρχεται στην Κρήτη

Διαβάζεται σε 3'
Little Hands Festival: Το 1ο Φεστιβάλ Βρεφικής και Παιδικής Διατροφής έρχεται στην Κρήτη

Το 1ο Φεστιβάλ Βρεφικής και Παιδικής Διατροφής, Little Hands Festival, που φιλοδοξεί να συστήσει σε γονείς και παιδιά τις σωστές διατροφικές συνήθειες θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη τον Σεπτέμβριο του 2024.

Η ισορροπημένη και πλούσια στα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία διατροφή αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα στην σωστή ανάπτυξη ενός παιδιού.

Για αρκετές οικογένειες, όμως, η καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων ενός ή και παραπάνω παιδιών αποτελεί ένα χρονοβόρο project, που χρειάζεται πολλή σκέψη και οργάνωση.

Μπορεί η μαγειρική να μετατραπεί σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μεταξύ παιδιών και γονέων; Μπορούν να υιοθετήσουν τα παιδιά σωστές διατροφικές συνήθειες; Γνωρίζουν οι γονείς ποιες είναι οι απαραίτητες τροφές, που πρέπει να καταναλώνει ένα παιδί στη βρεφική ηλικία αλλά και μεγαλώνοντας;

Το Little Hands Festival φιλοδοξεί να δώσει τις απαντήσεις, διοργανώνοντας το 1ο Φεστιβάλ Βρεφικής και Παιδικής Διατροφής, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου του 2024 στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα με τον θαυμαστό κόσμο του φαγητού και της μαγειρικής.

Τι είναι το Little Hands Festival

Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ με πανελλήνια προβολή και επισκέπτες από όλη την Κρήτη. Ένα πρωτότυπο και εξειδικευμένο φεστιβάλ για όλη την οικογένεια, που όμοιο του δεν έχει γίνει ξανά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μία γιορτή με σκοπό να φέρει τις οικογένειες πιο κοντά στις σωστές διατροφικές συνήθειες.

Δύο ημέρες γεμάτες με επιστημονικές ομιλίες για γονείς, livecooking, δράσεις για παιδιά, χώρο για θηλάζουσες αλλά και παιδικές συναυλίες. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη για όλες και όλους, όπως και η συμμετοχή στις παραπάνω δραστηριότητες είναι δωρεάν.

Ο χώρος διεξαγωγής επιλέχθηκε ως ο ασφαλέστερος για τα παιδιά, ιδανικός για γονείς με αρκετές διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ αλλά και ως ένας χώρος που επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες παιδιά με τους γονείς τους για αθλητικές δραστηριότητες.

Να σημειωθεί ότι ο χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος από την Εθνική Οδό για όλους τους επισκέπτες εκτός Ηρακλείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα