Ο πιο γρήγορος τρόπος να κόψεις και να καθαρίσεις μια γλυκιά κολοκύθα

Ο πιο γρήγορος τρόπος να κόψεις και να καθαρίσεις μια γλυκιά κολοκύθα
Κολοκύθες του φθινοπώρου. Στην Ελλάδα συνήθως οι κολοκύθες έχουν στρογγυλό, υποκίτρινο-πορτοκαλί χρώμα. Ωστόσο, στο εξωτερικό υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές ποικιλίες Unsplash

Τώρα που κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά, καλό είναι να συνηθίσουμε να τις κόβουμε στο πι και φι.

Την γλυκιά κολοκύθα μπορεί να μην την σκαλίζουμε για το Halloween, όμως την έχουμε στην ελληνική κουζίνα σε μια σειρά από συνταγές. Από την απολαυστική γλυκιά κολοκυθόπιτα με σταφίδες και καρύδια, ως μια κούπα ζεστή κολοκυθόσουπα. Α, μπορείς να κάνεις και νοστιμότατα Cupcakes με την σάρκα της….

Σε ένα λεπτό, στο βίντεο που ακολουθεί, θα μάθεις πως να καθαρίζεις τις ίνες από το εσωτερικό, πως θα αφαιρείς στο άψε-σβήσε την φλούδα, αλλά και ένα έξυπνο τρικ για να ψιλοκόβεις την σάρκα σε κυβάκια. 

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα