Pitatakia: Το σνακ που εμπιστεύεσαι

Pitatakia: Το σνακ που εμπιστεύεσαι

Είναι αυτό που θες στο γραφείο, τη στιγμή που το στομάχι αρχίζει να γουργουρίζει!

Στο σπίτι, όταν βρίσκεις ώρα να χαλαρώσεις και θες κάτι, με ωραία γεύση. Ή μετά την άσκηση, που πάντα σε «ανταμείβεις» με μια γευστική, ελαφριά λιχουδιά. Ή στο αυτοκίνητο, όταν οι μικροί επιβάτες στο πίσω κάθισμα θυμούνται ότι πεινούν για κάτι νόστιμο, εδώ και τώρα! Ή όταν τα “εφηβάκια” σου μαζεύονται στο σπίτι με τους κολλητούς τους και ξέρεις ότι θα κάνουν επιδρομή στο ντουλάπι της κουζίνας!

Είναι όλες αυτές οι στιγμές που λες “μωρέ, κάτι ήθελα τώρα, αλλά τι;” κι έρχεται η απάντηση φωτεινή σαν αστραπή: αυτό που θες είναι τα Pitatakia– γιατί τα εμπιστεύεσαι! Εμπιστεύεσαι τα Pitatakia γιατί είναι τέλειες, πεντανόστιμες τραγανές μπουκίτσες από φύλλα ζύμης alfa, που στις πίτες παίρνει Άλφα!

Εμπιστεύεσαι τα Pitatakia γιατί είναι όλα κατάλληλα και για όσους ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή και κυκλοφορούν σε 8 υπέροχες γεύσεις: Φυσική, Ρίγανη, Κανέλα με Μαύρη Ζάχαρη. Πίτσα, Ολικής Άλεσης, Μεσογειακή, Pesto Βασιλικού και BBQ. Εμπιστεύεσαι τα Pitatakia γιατί ζυμώνονται με εκλεκτά άλευρα, ελαιόλαδο, έχουν φυσικά μπαχαρικά και δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά.

Τέλος, Εμπιστεύεσαι τα Pitatakia γιατί δεν τηγανίζονται, αλλά ψήνονται στο φούρνο και, έτσι, εκτός από υπέροχα σε νοστιμιά, είναι και ελαφριά!

Pitatakia. Το σνακ που εμπιστεύεσαι!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα