Το αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο φαγητό των Ελλήνων – Μπείτε και ψηφίστε

Το αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο φαγητό των Ελλήνων – Μπείτε και ψηφίστε
Χριστουγεννιάτικο δείπνο 123rf

Κουραμπιέδες, μελομακάρονα, γαλοπούλα γεμιστή, σούπα με κολοκύθια ή μήπως χοιρινό με δαμάσκηνα; Εσύ τι φαγητό και ποιο γλυκό προτιμάς να δεις στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

Η περίοδος όπου παντού βλέπουμε στολισμένα δέντρα, πολύχρωμα φωτάκια, που οι δρόμοι είναι γεμάτοι από κόσμο και που ακούγονται μουσικές από παντού, έφτασε. Είναι αυτές οι μέρες του χρόνου που όποιο σπίτι και να επισκεφτείς θα υπάρχει φαγητό, και που τρως δίχως αύριο, αφού το μενού περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα γεύσεων, για όλες τις προτιμήσεις και τα γούστα.

Το Χριστουγεννιάτικο μενού σίγουρα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να λατρέψει κανείς τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Γεμιστή γαλοπούλα, ψητό χοιρινό με πατάτες, σούπα με κολοκύθα και κάστανο ή μήπως χοιρινό με δαμάσκηνα στη γάστρα; Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Το News24/7 καλεί τους αναγνώστες του να αποφασίσουν ποιο είναι το αγαπημένο τους χριστουγεννιάτικο φαγητό.

Στον πρώτο γύρο ψηφοφορίας, τα υποψήφια φαγητά έχουν τοποθετηθεί σε τέσσερις ομάδες. Οι δύο περιλαμβάνουν κυρίως γεύματα, μία ομάδα έχει ορεκτικά και η τελευταία τα γλυκά. Σε επόμενη φάση θα πραγματοποιηθεί δεύτερο γκάλοπ ώστε με τη βοήθειά σας να αναδειχθούν οι νικητές.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Ποιοι είναι το αγαπημένο σας κυρίως πιάτο που θα θέλατε να υπάρχει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

1.


2.

Ας περάσουμε σε κάτι εξίσου σημαντικό: τα ορεκτικά, χωρίς τα οποία δεν υφίσταται χριστουγεννιάτικο δείπνο. Για πάμε λοιπόν να δούμε, αν μπορούσατε να επιλέξετε ένα ορεκτικό που πρέπει να υπάρχει στο τραπέζι, ποιο θα ήταν αυτό; (Δύσκολη ερώτηση πράγματι)

3.


Κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες. Αν μη τι άλλο αυτή η περίοδος πέρα από τη μεγάλη ποικιλία στα κυρίως γεύματα, περιλαμβάνει επίσης ευρεία γκάμα γλυκών. Πείτε μας τη γνώμη σας.

4.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα