ΤΟASTory by Βιτάμ

ΤΟASTory by Βιτάμ

Βραβείο στο πιο νόστιμο τοστ!

Μέσα σε μια… άκρως χορταστική ατμόσφαιρα, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πρωταγωνιστή, το Proino Sfera σε δράση, πολλή μουσική και φυσικά την ζωντανή μετάδοση στον αέρα του Sfera 102,2 σε συνδυασμό με τις γαργαλιστικές μυρωδιές από τις τοστιέρες να πλημμυρίζουν τους διαδρόμους του Athens Metro Mall, ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ο πρωτότυπος διαγωνισμός ΤΟΑSTory by Βιτάμ.

ΤΟASTory by Βιτάμ

Οι 25 φιναλίστ υποψήφιοι τοστ σεφ, που είχαν στείλει τις πρωτότυπες, ευφάνταστες ιδέες τους στο mail της πρωινής εκπομπής του Γρηγόρη, διαγωνίστηκαν ζωντανά μπροστά στο κοινό και στην κριτική επιτροπή, την οποία αποτελούσαν, ως επικεφαλής σεφ ο Έκτορας Μποτρίνι, η MamaTsita, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Βίκτωρας Αντζάς. Μέγας χορηγός και έμπρακτος υποστηρικτής της διοργάνωσης ήταν, φυσικά, το Βιτάμ, που ξέρει να μετατρέψει ακόμη το πιο απλό τοστάκι σε γαστρονομική υπερπαραγωγή, απογειώνοντας τη γεύση του.

Ο νικητής αξιοποίησε τη φαντασία του και, με βάση το αγαπημένο Βιτάμ και υλικά όπως, φέτες από τυρί προβολόνε, προσούτο Cotto, ένταμ, αυγό τηγανητό και τριμμένη παρμεζάνα, όχι μόνο εντυπωσίασε τους επισκέπτες της εκδήλωσης, αλλά και τους άνοιξε για τα καλά την όρεξη.

SHARE:

24Media Network