ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Ο Ιωάννης - Μιχαήλ (Γιάννης) Λοβέρδος (10 Απριλίου 1959) είναι Έλληνας δημοσιογράφος και βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία από το 2019. Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Βύρωνα και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου στις εκλογές του 2019. Είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος. Εχει εργασθεί στις εφημερίδες Καθημερινή, Βήμα, Απογευματινή, Επενδυτής. Έχει παρουσιάσει την πρωινή ενημερωτική ζώνη της ΝΕΤ, του ALTER & MEGA. Είναι διευθυντής της εφημερίδας «Βραδυνή» και παρουσιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του 'Blue Sky' καθημερινά. Σπούδασε στο Κολέγιο Αθηνών και στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Γεννήθηκε το 1959 στον Βύρωνα Αθήνας όπου και μεγάλωσε.

O Γιάννης Λοβέρδος με την τοποθέτησή του για τη Συνεπιμέλεια, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Μισό να δείρω τη μαμά κι έρχομαι να παίξουμε

Η Νέα Δημοκρατία μετά τη δήλωση-ντροπή του βουλευτή Γιάννη Λοβέρδου για τον "κακοποιητή, που μπορεί να είναι καλός πατέρας", έπρεπε να τον διαγράψει και να στείλει το μήνυμα πως άτομα με τέτοιες απόψεις δεν χωρούν στα ψηφοδέλτιά της.

Ο Γιάννης Λοβέρδος, στην ομιλία του για το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια από το βήμα της Βουλής

"Ο κακοποιητής μπορεί να είναι καλός γονιός": Ο Γιάννης Λοβέρδος προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη

Ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του, ότι ο κακοποιητής μπορεί να είναι καλός γονιός και ότι πρέπει να έχει το δικαίωμα στη συνεπιμέλεια, ο Γιάννης Λοβέρδος φαίνεται να ανασκευάζει, κάνοντας λόγο για "εσφαλμένη διατύπωση".

H Μαριέτα Γιαννάκου

Πληγωμένη η ΝΔ από την αναγκαστική συνεπιμέλεια - Οι δύο κυρίες δεν έκαναν πίσω

Γιαννάκου και Κεφαλογιάννη καταψήφισαν το νομοσχέδιο για την αναγκαστική συνεπιμέλεια, γεγονός που αποτελεί την πρώτη ρωγμή στη ΝΔ. Πως υποβάθμισε το θέμα το Μαξίμου.

O Γιάννης Λοβέρδος

Απίστευτη δήλωση Γιάννη Λοβέρδου: Ο κακοποιητής μπορεί να είναι καλός γονιός

Η άποψη του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Λοβέρδου ότι ο κακοποιητής μπορεί να είναι καλός γονιός και ότι έχει το δικαίωμα στη συνεπιμέλεια προκαλεί πολύ μεγάλες αντιδράσεις.