Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο Τσάκας, η φάρμα των ριάλιτι και η αγέλη των λύκων

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο Τσάκας, η φάρμα των ριάλιτι και η αγέλη των λύκων

Η Έλενα Ακρίτα στο 46ο επεισόδιο του Podcast βουτά στην ιστορία των ριάλιτι και θυμάται την πρώτη "αγνή" εποχή. Απευθύνει έκκληση σε όλες τις γυναίκες να ενωθούν απέναντι στην πατριαρχία.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 46ο επεισόδιο του Podcast:

Η τηλεόραση ξαναμπήκε φουριόζα φουριόζα στη ζωή μας. Από πέρσι δειλά και φέτος εμφανώς παρατηρούμε μια νέα άνθισή της σε όλα τα επίπεδα.

Υπάρχει ένα ριάλιτι που το είχα δει. Το πρώτο Big Brother του 2000. Όχι μόνο το έβλεπα, αλλά το έλεγα κιόλας. Οι παίκτες έμειναν στην ιστορία, όπως ο Τσάκας και ο Πρόδρομος. Ήταν κάποιοι που καθονταν σε κάτι πολυθρόνες και τα έξυναν, αλλά ο κόσμος ταυτιζόταν.

Ποιος θα μας έλεγε τότε ότι θα ζούσαμε αυτό το σίχαμα που ζούμε σήμερα με τα ελληνικά ριάλιτι, που ντροπιάζουν τις γυναίκες.

Αυτοί που βλέπουν μόνο ντοκιμαντέρ δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα καλύτεροι άνθρωποι. Αυτά που ξεχωρίζουν τους ανθρώπους είναι η δίψα για γνώση και η καλοσύνη.

Σκατά στα μούτρα τους. Μόνο αυτό μου βγαίνει. Έχει γίνει η ζωή των γυναικών κόλαση σε αυτή τη χώρα. Ο ένας πυροβόλησε το μωρό του μπροστά στα μάτια της μάνας, μετά τη μάνα και μετά αυτοκτόνησε. Στην κηδεία του δεν πάτησε κανείς.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα