Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Η εκδρομούλα Μητσοτάκη στα Ζαγοροχώρια με ανοικτό κινητό και ο κακός αλγόριθμος

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Η εκδρομούλα Μητσοτάκη στα Ζαγοροχώρια με ανοικτό κινητό και ο κακός αλγόριθμος

Η Έλενα Ακρίτα στο 11ο Podcast, μιλά για τη χάρη που μας έκανε ο πρωθυπουργός να κρατήσει ανοικτό το κινητό στις διακοπές του, σηκώνει τα χέρια ψηλά με τον αλγόριθμο του Facebook και απαντά σε όσους επιτέθηκαν στον Κάρολο Παπούλια ακόμα και μετά θάνατον.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα, γράφει για την εκδρομή του πρωθυπουργού στα Ζαγοροχώρια εν μέσω ρεκόρ κρουσμάτων, απορεί με τον αθώο αλγόριθμο του Facebook, που έκοψε για λίγες ώρες τον Σταμάτη Κραουνάκη και αποχαιρετά τον ευπατρίδη Κάρολο Παπούλια.

Τι θα ακούσεις στο 11ο επεισόδιο του Podcast:

Μου ήρθε ΔΕΗ για κλειστό σπίτι 880 ευρώ. Έχω βάλει τον λογαριασμό σε ένα συρτάρι και δεν τον κοιτάζω

Αυτό το ας περάσουν οι γιορτές είναι σαν το από Δευτέρα δίαιτα

Όλοι και πιο πολλοί γύρω μας νοσούν. Γίνεται ο χαμός και πού είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Στη γραφική Ήπειρο.

Ο πρωθυπουργός πήγε διακοπές, μας έγραψε αλλά θα έχει το κινητό του ανοικτό. Μεγάλη υπόθεση!

Η ενσυναίσθηση φαίνεται από το πολιτικό γίγνεσθαι ενός πρωθυπουργού.

Έκοψε τον Κραουνάκη τον Facebook και τον επανέφερε 9 ώρες μετά. Μας έλεγαν ότι κόβει ένας αλγόριθμος. Γιατί τον επανέφεραν μετά; Άλλαξε γνώμη ο αλγόριθμος;

Το τι βρισίδι φάγαμε όσοι γράψαμε μια καλή κουβέντα για αυτόν τον ευπρεπέστατο πολιτικό και σπουδαίο αγωνιστή Κάρολο Παπούλια, δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Ο Κάρολος Παπούλιας, όταν ήταν πρόεδρος έμενε σε ένα διαμέρισμα στη Ν. Σμύρνη και όχι στο Προεδρικό Μέγαρο και παραιτήθηκε από την προεδρική αποζημίωση.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα