Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Η μούγκα για τη Σάσα Σταμάτη, η κάντιλακ και οι "μακονομάχοι"

To μαζί μας και τα μάτια μας

Η Έλενα Ακρίτα στο 8ο επεισόδιο του Podcast μιλά για την αξία της συμμετοχής, τη σιωπή για την αθλιότητα της Σάσας Σταμάτη, τους μακονομάχους που κρίνουν Αφγανούς και τα ωραιοποιημένα παλιά χρόνια που είχαν πολύ ξύλο και καταπίεση για τις γυναίκες.


Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

ADVERTISING

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα, βλέπει με χαρά ότι ο κόσμος αρχίζει να συμμετέχει και εγκαταλείπει την αδράνεια, κάτι που αποδεικνύεται από περιστατικά όπως η εισβολή της Σάσας Σταμάτη στο θέατρο Καρέζη. Γυρνά πίσω στα "παλιά καλά χρόνια", που... δεν ήταν και τόσο καλά. Μιλα με συγκίνηση για τις 9χρονες νύφες του Αφγανιστάν και καλεί τους ακροατές της να της κάνουν ένα σπουδαίο δώρο.

Τι θα ακούσεις στο 8ο επεισόδιο του Podcast:

Αυτή τη βδομάδα ο κόσμος άφησε την μπέρτα της αδράνειας και όλο και περισσότεροι παίρνουν θέση

Κατάπτυστη η εισβολή της Σάσας Σταμάτη σε παράσταση. Τέτοιους τσαμπουκάδες σε θέατρο τους έκαναν οι χρυσαυγίτες.

Οι θεατές σηκώθηκαν και τι είπαν; Θα συμμετέχουμε και εμείς και θα σας διώξουμε.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει επισης ότι για την εισβολή η μούγκα στη στρούγκα που έκαναν πρώτοι και καλύτεροι ηθοποιοί που έχουν και εκπομπές στην τηλεόραση και τα έχουν καλά με όλους.

Η Ελλάδα στις πίσω μας σελίδες έμοιαζε σαν κάντιλακ στη χριστουγεννιάτικη Ομόνοια.

Έχουμε διαστρέψει με τέτοιο τρόπο τις μνήμες μας που πιστεύουμε ότι τα παιδικά μας χρόνια είναι ταινία της Finos Films.

Τα παλιά χρόνια, τα κορίτσια που δεν ήταν παρθένα τα πέταγαν από το σπίτι και τα άφηναν χωρίς εφόδια να καταλήξουν στην Τρούμπα.

Οι σκατόψυχοι που έχετε αποψάρα για όλα μπείτε στη θέση των γονέων στο Αφγανιστάν που αναγκάζονται να δώσουν τα παιδιά τους σε γέρους παρακαλώντας να μη τα δείρουν.

Σκεφτείτε όλοι οι μακονομάχοι, αν θα παίρνατε τα όπλα για να πολεμήσετε όπως λέτε για τους Αφγανούς. Τρέχοντας θα φεύγατε.

Αν θέλετε να μου κάνετε ένα δώρο και να μου δώσετε μια μεγάλη χαρά τα Χριστούγεννα, να αγοράσετε τη Σχεδία.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έλενα Ακρίτα Podcast, Έλενα Ακρίτα
SHARE:

24Media Network