Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Η συντέλεια του Πούτιν, η Ρούλα το “μαγκάκι” και ο θρυλικός Γκουσγκούνης

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Η συντέλεια του Πούτιν, η Ρούλα το “μαγκάκι” και ο θρυλικός Γκουσγκούνης
SOOC, AP PHOTO, PAPADAKIS PRESS - 24 MEDIA LAB

Η Έλενα Ακρίτα στο 30ο επεισόδιο του Podcast, μιλά για την παρέλαση στη Κόκκινη Πλατεία και τη Συντέλεια που δεν έγινε (ακόμα), ένα παιδικό τραγούδι κανιβαλισμού, τη γυναίκα της διπλανής πόρτας που δεν είναι η Πισπιρίγκου, και τον θάνατο του Κώστα Γκουσγκούνη.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 30ο επεισόδιο του Podcast:

Οι πραγματικοί καλλιτέχνες σαν τον Φοίβο Δεληβοριά, είναι αυτοί που αποτυπώνουν το σήμερα, που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Όλες οι γυναίκες βιώσαμε τον τρόμο της βίας ως μικρές αλλά και ως μεγαλύτερες, η πατριαρχία δεν έχει ηλικία.

Η Συντέλεια δε συνέβη για την ώρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε και τους μουσικούς στον Τιτανικό. Είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί, θα διεκδικούμε περισσότερα για τον Άνθρωπο.

Δε ξεχνάμε αυτό το παιδί, αυτό το θαυμάσιο πλάσμα, τη Νανά Καραγιάννη. Που το μόνο που ζητούσε ήταν η αγκαλιά, η αγάπη, η παρουσία και η στοργή. Μη τσιμπάτε από τις τηλεπερσόνες και τις influencers, να είστε ο εαυτός σας.

Το “ήταν ένα μικρό καράβι” ήταν ένα τραγούδι φριχτών θανάτων και κανιβαλισμών και το τραγουδούσαμε με χαρά ως παιδάκια. Η Παιδεία στην Ελλάδα, άλλ’ αντ’ άλλα τα μεγάλα, της Παρασκευής το γάλα.

Η Πισπιρίγκου δεν είναι ούτε μαγκάκι ούτε η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Τα μαγκάκια έχουν μπέσα, έχουν τσαγανό και κάνουν αυτό που πρέπει, όταν πρέπει.

Ο Κώστας Γκουσγκούνης ήταν αγαπητός και στους “κουλτουριάρηδες”, όχι για τις επιδόσεις του, αλλά γιατί ήταν ένας γλυκός άνθρωπος. Κάποτε σε μια ταινία του στο Ροζικλαίρ όλη η αίθουσα φώναζε “πούν’τα τα πουλάκια σου”.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα