Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Μια ολιστική ζωή χωρίς λεφτά, η Κίτι Τζενοβέζε και το δήθεν “ασημένιο βέλος”

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Μια ολιστική ζωή χωρίς λεφτά, η Κίτι Τζενοβέζε και το δήθεν “ασημένιο βέλος”
INTIME NEWS, ISTOCK - 24 Media Lab

Η Έλενα Ακρίτα στο 32ο επεισόδιο του Podcast, σχολιάζει τις συμβουλές του πρωθυπουργού προς τον λαό για μια πιο ολιστική προσέγγιση της ζωής, εξακολουθεί να σοκάρεται από τη μαζική άρνηση των ανθρώπων να βοηθήσουν τον διπλανό τους και εξηγεί γιατί αντί για το "ασημένιο βέλος" θα προτιμήσει παραδοσιακά το αεροπλάνο.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 32ο επεισόδιο του Podcast:

Ο πρωθυπουργός μας, μάς είπε ότι δεν πειράζει και αν δεν έχουμε λεφτά, αλλά πρέπει το πράγμα να το δούμε ολιστικά. Να αποκτήσεις αυτή τη φιλοσοφία, μην είσαι τσίπης

Κάποια μέρα πρέπει να κάνουμε μια ειδική εκπομπή για τις ευθύνες που έχουμε όλοι όταν κοιτάμε τη δουλίτσα μας και προσπαθούμε να μην κάνουμε απολύτως τίποτα για τον διπλανό μας.

Το φαινόμενο της μαζικής αδράνειας μπροστά στο έγκλημα, πήρε το όνομά του από την Κίτι Τζενοβέζε. Όσο περισσότεροι είναι οι μάρτυρες μιας βίαιης πράξης τόσο πιο απίθανο είναι να βοηθήσουν.

Το Tiktok, έχει μετατραπεί σε στριπ κλαμπ με ανήλικα κορίτσια. Τα παιδιά είναι πάντα θύματα των ενηλίκων.

Το ασημένιο βέλος που πάει σε χρόνο DT Αθήνα – Θεσσαλονίκη και κάνει και ράνει, με το καλημέρα σας έπαθε βλάβη.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα