Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο αρνητής Μητροπολίτης, ο Οικονομόπουλος και η αγιασμένη παντόφλα

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο αρνητής Μητροπολίτης, ο Οικονομόπουλος και η αγιασμένη παντόφλα

Η Έλενα Ακρίτα στο 12 podcast της, οργίζεται με τον σκοταδισμό και τις αντιεπιστημονικές απόψεις Μητροπολιτών και πνευματικών , εκφράζει τη στήριξή της στη Μαρία Παπάκου και αποκαλύπτει ότι και η ίδια είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα, μιλά για τον θάνατο του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας από κορονοϊό, αλλά και γι’αυτούς που προέτρεπε να μην εμβολιάζονται. Εκφράζει τη συμπαράστασή της στη Μαρία Παπάκου, αθλήτρια και θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και αποκαλύπτει μια πικρή προσωπική εμπειρία. Μιλά ακόμη με συγκίνηση για την τυφλή σκυλίτσα, που γύρισε σπίτι της διανύοντας χιλιόμετρα για να βρει τελικά τον θάνατο από φόλα, ενός δίποδου τέρατος.

Τι θα ακούσεις στο 12ο επεισόδιο του Podcast:

Πέθανε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμός, ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους της επιστήμης. Έχουν χάσει πολλοί ιερείς τη ζωή τους. Το κακό είναι ότι προέτρεπαν τον κόσμο να μην εμβολιάζεται.

Κόλλησε ο Οικονομόπουλος κορονοϊό και μετά βγήκε και είπε ότι θα πήγαινα στην εκκλησία και θα κοινωνούσα πίσω από έναν ανεμβολίαστο οποίος νοσεί. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα.

Άκουγα για μια αγιασμένη παντόφλα, την οποία την πήγαν και την πήραν ταξίδι. Ήθελε να γνωρίσει τον κόσμο. Αυτά τα πράγματα είναι σκοταδιστικά.

Η συγκλονιστική καταγγελία της αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής για σεξουαλική παρενόχληση, που πραγματικά σου κόβει το αίμα.

Πόσες από μας σιωπήσαμε από ντροπή γιατί αντί να ντρέπεται ο κακοποιητής, ντρέπεται το θύμα.

Όταν πρωτοπήγα να δουλέψω, μου την έπεσε ένας μεγαλοδημοσιογράφος με πολλή δύναμη. Και εγώ νόμιζα ότι τα είχε κάνει μόνο σε μένα. Ήμουν 18 χρονών και ανενημέρωτη. Μου είχε πει “αυτό θα το ξέρουμε μόνο εμείς και ο Θεός”.

Η τυφλή σκυλίτσα που μας γέμισε ελπίδες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχασε τη ζωή της μια μέρα μετα. Διένυσε 10 χιλιόμετρα μέχρι να ξαναβρεθεί πίσω στο σπίτι της. Την επόμενη μέρα κάποιο τέρας τη σκότωσε με φόλα.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα