Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο εθνικός λυγμός των Τεμπών

Διαβάζεται σε 2'
Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο εθνικός λυγμός των Τεμπών
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ, INTIME NEWS, EUROKINISSI - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ/24 MEDIA LAB

Η Έλενα Ακρίτα στο 68ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για την τραγωδία στα Τέμπη και την επικοινωνιακή διαχείρισή της πίσω από μια ντροπιαστική “συγγνώμη”.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 68ο επεισόδιο του Podcast:

Το πένθος για τα Τέμπη θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Ελπίζω να μην το ξεχάσουμε όπως ξεχάσαμε τόσες άλλες τραγωδίες.

Συγγνώμη της απόλυτης ντροπής η “συγγνώμη” του Μητσοτάκη. Το πόσο πολύ το εννοούσε, αυτός ο τουρίστας της πολιτικής ζωής, φάνηκε με την νέα υποψηφιότητα του Καραμανλή.

Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού μπήκαν στο τρένο, όχι αυτά που σπουδάζουν στο Harvard. Όταν σκοτώνεται η γενιά τους από εγκληματικά λάθη, βγαίνουν στον δρόμο να φωνάξουν για το δίκιο τους, και ο Μητσοτάκης που ζήτησε “συγγνώμη”, τα δέρνει αυτά τα παιδιά.

Είναι τέτοια η σήψη, που το αυτονόητο το αποθεώνουμε. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα πιο σπάνιο από το αυτονόητο, αυτό δηλαδή που είπε η Ράνια Τζίμα, ο Μουτσινάς και ο Κανάκης. Αποθεώνουμε όσους λένε το αυτονόητο και μπράβο τους.

Οι εκλογές ακούγεται ότι θα γίνουν τον Μάιο. Το σλόγκαν της ΝΔ θα είναι “πάμε κι όπου βγει”.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα