Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Τα “αστεία” μίσους του Σεφερλή, η Πισπιρίγκου και η μύγα που τσίμπησε τον Σπύρο

Έλενα Ακρίτα – The Podcast:  Τα “αστεία” μίσους του Σεφερλή, η Πισπιρίγκου και η μύγα που τσίμπησε τον Σπύρο
SOOC, ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ - 24 MEDIA LAB

Η Έλενα Ακρίτα στο 25ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για τον ακραία κακοποιητικό λόγο του Σεφερλή, σοκάρεται από τις λεπτομέρειες της υπόθεσης της Πάτρας και απορεί με τα όσα δήλωσε για το metoo ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 25ο επεισόδιο του Podcast:

Η σάτιρα έχει όρια. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς ευπαθείς ή ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, να τις χλευάζεις και να μένεις στο απυρόβλητο.

Ο Σεφερλής έκανε πρεμιέρα με ένα σήριαλ, που είναι η επιτομή του κακοποιητικού λόγου.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις 10 ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις οι οποίες συμπαραστάθηκαν σε μένα και στις ιδέες μου για την υπόθεση της δίκης με τον Μάρκο Σεφερλή.

Πας για να αποδείξεις έναν βιασμό και σε αφήνουν τρεις μέρες άπλυτη με το ίδιο βρακί. Ποια γυναίκα τολμά να καταγγείλει τον βιαστή της στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω ποια μύγα τσίμπησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και είπε ότι οι γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον Φιλιππιδη για βιασμό ίσως το έκαναν για λόγους διαφημιστικούς. Στενοχωρήθηκα πολύ. Δεν σου πρέπει φίλε μου αυτή η δήλωση.

Αν υπάρχει ένα δείγμα για την ταχύτητα με την οποία καταρρέει ο κοινωνικός ιστός γύρο μας, αυτό είναι η υπόθεση της Πάτρας.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα