Έλενα Ακρίτα The Podcast: Το φιλότιμο του Αυτιά, ο αλήτης της Aιδηψού και ο Καπουτζίδης απέναντι στο σκοτάδι

Έλενα Ακρίτα The Podcast: Το φιλότιμο του Αυτιά, ο αλήτης της Aιδηψού και ο Καπουτζίδης απέναντι στο σκοτάδι
STUDIO PANOULIS, UNSPLASH, ΣΚΑΙ - 24 MEDIA LAB

Η Έλενα Ακρίτα στο 29ο επεισόδιο του Podcast, μιλά για τις συμβουλές που δίνουν οι έχοντες στους πολίτες για να πληρώσουν τη ΔΕΗ, τους 7 ρασοφόρους που τα έβαλαν με τον Καπουτζίδη και απορεί που δεν βρέθηκε ένας να σταματήσει τον αλήτη, που κλώτσησε το γατάκι.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 29ο επεισόδιο του Podcast:

Η ταινία “Υπάρχει και φιλότιμο” περιγράφει σχεδόν προφητικά τι είναι η πολιτική στην Ελλάδα από την εποχή εκείνη μέχρι και σήμερα.

Θα πρότεινα στον Γιώργο Αυτιά να προσπαθήσει να ζήσει για δύο εβδομάδες τρώγωντας τα απολύτως απαραίτητα. Αν το κάνει αυτό και είναι εφικτό θα είμαι πρώτη που θα τον εξάρω και θα του πω “μπράβο φίλε Γιώργο, υπάρχει και φιλότιμο”.

Θα έλεγα ότι βρήκε τον μπελά του ο Γιώργος Καπουτζίδης, δημιουργός της σειράς “Σέρρες”, από τους 7 ρασοφόρους που έστειλαν ένα σκοταδιστικότητα γράμμα στον πρωθυπουργό ζητώντας του να λογοκρίνει τη σειρά. Δεν το λέω όμως γιατί ευτυχώς έχουν αλλάξει οι εποχές.

Για τους σκοτεινούς ρασοφόρους, δύο ομοφυλόφιλοι δεν αγαπιούνται, δεν επιθυμούν μια οικογένεια, μόνο το σεξ τους ενδιαφέρει. Έτσι τους αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι και μάλιστα στο όνομα του Χριστού.

Κάποιες φορές δοκιμάστε να βρίσετε, μην τα κρατάτε όλα μέσα σας.

Δεν βρέθηκε ένας να πει στον τύπο που κλώτσησε το γατάκι, “ε τι κάνεις εκεί”. Ο τύπος δεν είναι αριστερός ή δεξιός. Είναι αλιτήριος και ρεμάλι.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα