Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Το ντεκολτέ της Μπόμπα, η μεζούρα του Πάγκαλου και ο αρχοντικός Δάκης

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Το ντεκολτέ της Μπόμπα, η μεζούρα του Πάγκαλου και ο αρχοντικός Δάκης

Η Έλενα Ακρίτα στο 33ο επεισόδιο του Podcast, οργίζεται με τα δηλητηριώδη σχόλια για τη Χριστίνα Μπόμπα, θυμάται τον πιο γελοίο νόμο του ελληνικού κράτους και αποχαιρετά τον υπέροχο Δάκη.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 33ο επεισόδιο του Podcast:

Τα σοβαρά θέματα βρίσκονται καμιά φορά πίσω από lifestyle ειδησούλες που φανερώνουν πολλά για την κοινωνία στην οποία ζούμε σήμερα.

Σας έχουμε νέα. Κάθε γυναίκα θα κυκλοφορεί όπως γουστάρει. Δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν.

Το τι θα πείτε όλοι και όλες εσεις με τις γλώσσες των φιδιών στην κάθε Μπόμπα, δεν αφορούν καμία γυναίκα και καμία νέα μητέρα.

Υπήρχε στην Ελλάδα, ένας δικτάτορας, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος είχε απαγορεύσει τις κοντές φούστες. Είχε αμολύσει αστυνομικούς με μεζούρες για να μετρά το μήκος. Είχε κανει και νόμο!

Οι παραλίες δεν είναι για τους σεξιστές, τους μισογύνιδες και τους ομοφοβικούς. Αυτοί ας πάρουν τα κουβαδάκια τους και ας πάνε αλλού.

Δεν έχω διαβάσει τελευταία τίποτα πιο τοξικό από τους διαλόγους της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Πέθαινε το παιδί της και την ένοιαζαν τα ταγκ στο Facebook.

Κόστισε σε μας τους Έλληνες το τελευταίο ταξίδι του Δάκη. Μιλάμε για μεγάλη φωνή, απίστευτη αρχοντιά, φινέτσα και γνώσεις. Ένας κύριος με “Κ” κεφαλαίο.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα