Πρόεδρε κόψε την Τασία από το ψηφοδέλτιο

Πρόεδρε κόψε την Τασία από το ψηφοδέλτιο
Φωτό αρχείου: Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

…Και όποιους άλλους έχουν την ευθύνη και σε εκθέτουν στη Βουλή - Τη ζημιά που του έκαναν οι δικοί του με τους διορισμούς, δεν μπορούσε να του την κάνει κανένας αντίπαλός του. Γράφει ο Βασίλης Σκουρής.

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας επεχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση ενόψει των εκλογών, δέχθηκε ένα μεγάλο πλήγμα. Όχι από του αντιπάλους του, αλλά από τους δικούς του.

Κάποιοι, λίγο πριν το κλείσιμο της Βουλής, εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση για να διορίσουν ή και να μετατάξουν τα παιδιά τους, τις συζύγους τους, τους «δικούς τους ανθρώπους». Κάποιοι άλλοι, τους το επέτρεψαν!

Και ακολούθησε και το… θεϊκό επιχείρημα: «Κοιτάξτε και οι προηγούμενοι τα ίδια έκαναν»!

Ο Αλέξης Τσίπρας αρκετά πλήρωσε στις ευρωεκλογές συμπεριφορές, κάποιες εκ των οποίων – όπως αυτές του Π. Πολάκη, ενός καλού κατά τα άλλα υπουργού στον τομέα του- κάλυψε.

Τη ζημιά που του έκαναν οι δικοί του με τους διορισμούς, δεν μπορούσε να του την κάνει κανένας αντίπαλός του.

Ο  ίδιος δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα. Κατά τη γνώμη μας έχει μια και μόνο επιλογή: Να αντιδράσει σε όσους τον εξέθεσαν.

Με όποιον τρόπο πλέον μπορεί. Μια λύση πχ είναι να κόψει την Τασία από ψηφοδέλτιο. Και μαζί τους όποιος έχει την ευθύνη του χθεσινού αίσχους στη Βουλή- έστω και αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι για τις μετατάξεις είχαν συμφωνήσει και άλλα κόμματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα