Ανέβηκε 58 κορυφές μαζεύοντας χιλιάδες δολάρια κατά του κορονοϊού

Ανέβηκε 58 κορυφές μαζεύοντας χιλιάδες δολάρια κατά του κορονοϊού
Ανέβηκε 58 κορυφές μαζεύοντας 85 χιλιάδες δολάρια για την ανακούφιση του κορονοϊού shelterboxusa.org

Συγκέντρωσε 85.000 δολάρια για την ανακούφιση των επιπτώσεων του νέου κορονοϊού, ανεβαίνοντας και στις 58 κορυφές των 4.000 μέτρων του Κολοράντο.

Συγκέντρωσε 85.000 $ για την οικονομική ανακούφιση οικογενειών από την Covid-19 ανεβαίνοντας και στις 58 κορυφές των 4.000 μέτρων του Κολοράντο.

Όπως πολλοί από εμάς, η Μπρίτνεϊ Γούντρουμ είχε πολλά σχέδια για το 2020. Η μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Ντένβερ επρόκειτο να ταξιδέψει τον κόσμο και να συνεχίσει να εργάζεται για τις διάφορες ΜΚΟ με τις οποίες συνεργαζόταν.

Ωστόσο, όταν ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού, η Γούντρουμ άρχισε να δέχεται ότι τα ταξιδιωτικά της σχέδια θα έπρεπε να τεθούν σε αναμονή. Αλλά αυτό που δεν μπορούσε να δεχτεί ήταν να μείνει στο σπίτι.

Έτσι, η κοπέλα από το Κεντάκυ των ΗΠΑ, άρχισε να αναζητά έναν οργανισμό με τον οποίο θα μπορούσε να συνεργαστεί για να αξιοποιήσει στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο που απέκτησε ξαφνικά. Βρήκε γρήγορα το ShelterBox – έναν οργανισμό που διευθύνεται από εθελοντές και παρέχει καταφύγιο έκτακτης ανάγκης και οικονομική υποστήριξη σε εκτοπισμένες οικογένειες σε όλο τον κόσμο.

Γρήγορα την ενημέρωσαν πως για τους σκοπούς του οργανισμού θα έπρεπε να κάνει πεζοπορία, με σκοπό την συλλογή χρημάτων.

Η 27χρονη αποφάσισε ότι θα ανέβαινε και τις 58 κορυφές των 4.000 μέτρων του Κολοράντο με στόχο την ευαισθητοποίηση για χρηματοδότηση οικογενειών σε όλο τον κόσμο που έχουν χάσει τα σπίτια τους και τώρα αντιμετωπίζουν την απειλή της Covid-19.

Ανέβηκε 58 κορυφές μαζεύοντας 85 χιλιάδες δολάρια για την ανακούφιση του κορονοϊού shelterboxusa.org

Εβδομήντα οκτώ ημέρες και σχεδόν 965.000 χιλιόμετρα πεζοπορίας αργότερα, η Γούντρουμ συγκέντρωσε 85.0000 $ από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά τα χιλιόμετρα τα έκανε παρέα με το συμβολικό γαλάζιο κουτί, σήμα κατατεθέν του οργανισμού.

Το ταξίδι δεν ήταν εύκολο. “Υπήρχαν πολλές μεταβλητές,” είπε. “Από τον καιρό, μέχρι την υγεία και την διάθεσή μου. Είμαι τόσο ανακουφισμένη που όλα πήγαν καλύτερα από το αναμενόμενο”.

Η Γούντρουμ πέρασε τις περισσότερες νύχτες σε κάμπινγκ.

“Ήθελα πραγματικά να αποφύγω να πάω σε πόλεις και ξενοδοχεία για να ελαχιστοποιήσω τον κίνδυνο της εξάπλωση του κορονοϊού”, δήλωσε η 29χρονη, η οποία πήγε μόνο δύο φορές για ψώνια σε ολόκληρο το ταξίδι. “Ήταν σίγουρα μια περιπέτεια. Έφαγα πολλές φορές έτοιμο πουρέ πατάτας”, εξήγησε αστειευόμενη, σύμφωνα με το CNN.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα