ΗΠΑ

Ασθενής με κορονοϊό παντρεύεται στο νοσοκομείο που τον έσωσε

Γάμος ασθενή με κορονοϊό στο νοσοκομείο
Γάμος ασθενή με κορονοϊό στο νοσοκομείο METHODIST HOSPITAL SAN ANTONIO

Νίκησε τον κορονοϊό μετά από 20 μέρες σε ΜΕΘ και το γιορτάζει πραγματοποιώντας τον γάμο του στο νοσοκομείο που του έσωσε την ζωή.

Ο ασθενής Κάρλος Μουνίζ εισήχθη με COVID-19 στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν τον γάμο του. Όταν νίκησε την νόσο και ήταν πλέον εκτός κινδύνου, το προσωπικό του Methodist Hospita στοl San Antonio, το γιόρτασε, βοηθώντας τον να πραγματοποιήσει τον γάμο του.

Ο Κάρλος νίκησε τον κορονοϊό μετά από 20 μέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι νοσηλευτές και το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να οργανώσουν τον γάμο του Κάρλος, εξασφαλίζοντας στολισμό, λουλούδια, τούρτα για τον γάμο και online σύνδεση με συγγενείς και φίλους που θα ήταν αδύνατον να παρευρεθούν λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Στο συγκινητικό βίντεο, οι νοσοκόμες προετοιμάζουν τον γαμπρό για την πιο σημαντική μέρα της ζωής του, καθώς καταφθάνει η σύντροφός του, Γκρέις, σύμφωνα με το USA Today.

Οι νεόνυμφοι δίνουν ένα φιλί όπως προβλέπεται από τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, δηλαδή εξ αποστάσεως και συγκινούν τόσο τους οικείους τους που παρακολουθούν από μία οθόνη, όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει το παρόν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE: