Διάσημες γυναίκες παραχωρούν τους λογαριασμούς σε μαύρες ακτιβίστριες

Διάσημες γυναίκες παραχωρούν τους λογαριασμούς σε μαύρες ακτιβίστριες
Julia Roberts Gwyneth Paltrow AP

"Όταν ο κόσμος ακούει τις γυναίκες, ακούει τις λευκές γυναίκες ", είναι η φράση που χρησιμοποιούν διασημότητες, που παίρνουν μέτρα για να σταματήσει αυτή η συνήθεια.

Το κίνημα #ShareTheMicNow έχει καταλάβει τα μεσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλές διάσημες γυναίκες να μεταβιβάζουν τους λογαριασμούς τους στο Instagram, σε μαύρες ακτιβίστριες.

Σύμφωνα με το CNN, το κίνημα ξεκίνησε την Τετάρτη και συμμετέχουν σε αυτό, πολλές γνωστές γυναίκες του Χόλιγουντ, όπως η Julia Roberts, η Gwyneth Paltrow, η Ashley Judd και η Kourtney Kardashian.

Η εκστρατεία του Instagram δημιουργήθηκε από την επικεφαλή του μάρκετινγκ της Endeavour, Bozoma Saint John, την συγγραφέα Luvvie Ajayi Jones, την συγγραφέα Glennon Doyle και την διευθύνουσα σύμβουλο της Alice + Olivia, Stacey Bendet.

Στην ανάρτηση για το #ShareTheMicNow που ανέβασε η συμμετέχουσα Luvvie Ajayi Jones, έγραφε:

“Όταν ο κόσμος ακούει τις γυναίκες, ακούει τις λευκές γυναίκες. Για πολύ καιρό, οι φωνές των Μαύρων γυναικών δεν ακούγονταν, παρόλο που χρησιμοποιούν τις φωνές τους δυνατά, για αιώνες ώστε να θεσπίσουν αλλαγές.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι ΑΠΑΡΑIΤΗΤΟ να δημιουργήσουμε μια ενοποιητική δράση για να εστιάσουμε στις ζωές, στις ιστορίες και στις εκκλήσεις για δράση των Μαύρων γυναικών. Πρέπει να ακούσουμε τις Μαύρες γυναίκες.

Γι ‘αυτό δημιουργήσαμε το #ShareTheMicNow. ΑΥΡΙΟ, Μαύρες γυναίκες θα μιλήσουν από τους λογαριασμούς Instagram των λευκών γυναικών.

Η πρόθεση αυτής της καμπάνιας είναι να αναδείξει τις μαύρες γυναίκες και το σημαντικό έργο που κάνουν προκειμένου να υπάρξει αλλαγή στην κοινωνία, η οποία θα έρθει μόνο όταν ακούσουμε πραγματικά, τις φωνές των άλλων.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα