ΗΠΑ: 6χρονη έσπασε τον κουμπαρά της για γιατρούς και νοσηλευτές – Αυτό που ακολούθησε είναι συγκινητικό

ΗΠΑ: 6χρονη έσπασε τον κουμπαρά της για γιατρούς και νοσηλευτές – Αυτό που ακολούθησε είναι συγκινητικό
ΗΠΑ: 6χρονη χαρίζει τις οικονομίες της σε γιατρούς και νοσηλευτές Facebook @Grand View Health

Η 6χρονη Sophia χάρισε τις οικονομίες που μάζευε στον κουμπαρά της εδώ και δύο χρόνια, στο νοσοκομείο της πόλης της και ξεκίνησε μια καμπάνια 60 χιλιάδων δολαρίων.

Η Sophia Myers μια 6χρονη κάτοικος της Πενσυλβάνιας των ΗΠΑ, αποφάσισε να δωρίσει όλες της τις οικονομίες στο “Grandview Hospital”, ένα νοσοκομείο της επαρχίας της. Η κίνηση της εξελίχθηκε σε μια μεγάλη καμπάνια, μέσω της οποίας οι εργαζόμενοι κατάφεραν συνολικά να μαζέψουν 60.000 δολάρια σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Η Sophia, έστειλε ολόκληρο τον κουμπαρά – μονόκερο της, γεμάτο με τα 14,70 δολάρια, που είχε καταφέρει να μαζέψει τα δύο τελευταία χρόνια.

“Γνωρίζω πως πολλοί άνθρωποι δεν δίνουν λεφτά. Οπότε σκέφτηκα πως μπορώ να δώσω εγώ μερικά, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία και να τελειώνουμε μια και καλή με τον κορονοϊό“.

Το νοσοκομείο Grandview μοιράστηκε το βίντεο της Sophia στο Facebook. Με αφορμή την ανιδιοτελή προσφορά της χιλιάδες άνθρωποι έστειλαν χρήματα, συνεισφέροντας ο καθένας με τον τρόπο του.

“Μερικοί από εμάς ξέσπασαν σε κλάματα, συνειδητοποιώντας πως ένα μικρό κορίτσι σκέφτεται εμάς αυτές τις δύσκολες μέρες και μας προσέφερε τις οικονομίες του”, ανέφερε η Jean Keeler, διευθύντρια του νοσοκομείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα