Ιταλία-κορονοϊός: Ένα συγκινητικό τραγούδι για την πανδημία από γιατρούς και νοσηλευτές

Ιταλία-κορονοϊός: Ένα συγκινητικό τραγούδι για την πανδημία από γιατρούς και νοσηλευτές
Ιατρικό προσωπικό έγραψε ένα συγκινητικό τραγούδι για την πανδημία Accendi L'Arcobaleno

Ιατρικό προσωπικό από την Ιταλία ηχογράφησε ένα τραγούδι για τον αγώνα κατά του κορονοϊού. Το τραγούδι το έγραψε νοσηλεύτρια που εργάζεται σε νοσοκομείο της Μπολόνια.

Μία ομάδα νοσοκόμων και ιατρών από την Ιταλία, ηχογράφησαν ένα συγκινητικό τραγούδι για την πανδημία του κορονοϊού, το οποίο γράφτηκε από μια συνάδελφό τους.

Η Simona Camosci, η οποία έγραψε το τραγούδι είναι 52 ετών και εργάζεται ως νοσηλεύτρια από 16 ετών.

Το τραγούδι που έγραψε, μιλά για τον έντονο αγώνα του ιατρικού προσωπικού όλους αυτούς τους μήνες. Η έμπνευση του τραγουδιού προήλθε από την έξαρση της πανδημίας στην Μπολόνια, στην οποία διαμένει και εργάζεται η 52χρονη.

Το τραγούδι λέγεται “Accendi l’arcobaleno”, δηλαδή “Ανάψτε το ουράνιο τόξο”. Στην ηχογράφηση του τραγουδιού συμμετείχε και ο γνωστός Ιταλός τραγουδιστής και συνθέτης Andrea Mingardi.

Η Simona σε συνέντευξή της στην ιταλική εφημερίδα il resto del carlino, ανέφερε πως το αγαπημένο της σημείο του τραγουδιού είναι το ρεφρέν, το οποίο λέει χαρακτηριστικά :

“Φωτίστε το ουράνιο τόξο, ας κάνουμε τον ουρανό πιο γαλήνιο, Η στολή που φοράμε λέει σε όλους ποιοι είμαστε, πολεμούμε μαζί σας, αλλά μην μας αποκαλείτε ήρωες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα