Κορονοϊός: 15χρονος έσωσε το μικρό του αδερφάκι από καρδιακό επεισόδιο με ανάνηψη

Κορονοϊός: 15χρονος έσωσε το μικρό του αδερφάκι από καρδιακό επεισόδιο με ανάνηψη
Ο μικρός Jayden Youtube

Η ψυχραιμία ενός 15χρονου νεαρού έσωσε το 8χρονο αδερφάκι του, το οποίο υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Τεστ έδειξε ότι έχει αντισώματα κορονοϊού.

Μία σοβαρή περιπέτεια υγείας είχε ένα 8χρονο παιδί στην Νέα Υόρκη, όμως ο 15χρονος αδερφός του ήταν εκεί για να το σώσει. Ο Jayden Hardowar παρουσίασε χαμηλό πυρετό τον Απρίλη, ενώ λίγες μέρες αργότερα εμφάνισε στομαχικούς πόνους.

Τρεις ημέρες μετά κατέρρευσε με καρδιακό επεισόδιο, αλλά ο μεγάλος του αδερφός, ο Tyron, τον κράτησε ζωντανό με ανάνηψη μέχρι να έρθουν οι Πρώτες Βοήθειες.

“Ήμουν πολύ νευρικός. Οι σκέψεις περιτριγύριζαν το μυαλό μου, αλλά είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να συγκεντρωθώ. Όταν τον είδα να παίρνει βαθιά ανάσα, λέω ότι το κάνω σωστό. Είμαι πολύ χαρούμενος” τόνισε ο Tyron στο CNN.

Οι γονείς του μικρού Jayden, σύμφωνα με το CNN, ανέφεραν ότι οι γιατροί τούς είπαν πως η κατάστασή του σχετίζεται με τον κορονοϊό. Το τεστ για COVID-19 ήταν αρνητικό, όμως είχε αντισώματα του ιού. Ο πατέρας του παιδιού τόνισε ότι δεν είχε ιδέα ότι ο γιος τους πιθανώς να είχε περάσει κορονοϊό, εφόσον ο παιδίατρος τους είχε συμβουλεύσει ότι πρόκειται για γρίπη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα