Κορονοϊός: Δωρεάν παροχή γευμάτων σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών

Κορονοϊός: Δωρεάν παροχή γευμάτων σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών
Eurokinissi

Σισίτια για 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών για χρονικό διάστημα δύο μηνών εξασφάλιασε η Περιφέρεια Αττικής, μέσω προσφοράς της εταιρίας Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ.

Την πλήρη παροχή σίτισης 140 ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών διασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής, από τα μέσα της Μεγάλης εβδομάδας και για δύο μήνες, αξιοποιώντας προσφορά της εταιρείας Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο προέδρος του ΔΣ του Γηροκομείου, Ζώης Κολιός, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, η οποία ανέλαβε -εν μέσω κορονοϊού– την πλήρη παροχή της σίτισης με μαγειρεμένα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, πλήρως προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων.

“Η Περιφέρεια αξιοποιεί τις προσφορές επιχειρήσεων”, ανέφερε ο κ. Πατούλης και ευχαρίστησε την εταιρεία, που με την προσφορά της ενισχύει τον κοινό αγώνα “Να αναπτύξουμε ένα δίχτυ προστασίας για τον ευάλωτο πληθυσμό.

Σε αυτήν τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη από όλους μας. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια, όλοι μαζί δίνουμε τον κοινό αγώνα”, πρόσθεσε.

Σημειώνεται, ότι το προηγούμενο διάστημα η Περιφέρεια Αττικής είχε παραδώσει τρόφιμα και υγειονομικό υλικό στο Γηροκομείο Αθηνών ενώ μετά από ενέργειες του περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του ΙΣΑ, μετέβη στο Γηροκομείο ομάδα γιατρών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και ψυχολόγοι ώστε να παράσχουν υπηρεσίες ιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα