Κορονοϊός – Βρετανία: Στην κορυφή των singles chart ο 99χρονος Τομ Μουρ!

Κορονοϊός – Βρετανία: Στην κορυφή των singles chart ο 99χρονος Τομ Μουρ!
Ο βετεράνος πολέμου, Τομ Μουρ, που συγκέντρωσε πάνω από 28 εκατ.λίρες για την ενίσχυση του NHS Joe Giddens/PA via AP

Ο 99χρονος Τομ Μουρ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καθώς πέρα από τις δεκάδες εκατομμύρια λίρες που δώρισε στο NHS, έγινε ο γηραιότερος καλλιτέχνης που εκτοξεύτηκε στην κορυφή των singles chart του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Τομ Μουρ είναι 99 ετών και στο τέλος του μήνα θα κλείσει έναν αιώνα ζωής, όμως με όλα αυτά τα τρομερά και φοβερά που κάνει όλο αυτό το διάστημα που ο κόσμος δίνει μάχη κατά του κορονοϊού, αποδεικνύει πως η ηλικία της ταυτότητάς του είναι απλά ένα νούμερο και τίποτα περισσότερο.

Και αυτό γιατί μετά από την αξιοθαύμαστη απόφασή του να κάνει γύρους στον κήπο του σπιτιού του που ενέπνευσε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πάνω από 28.000.000 λίρες μέσω δωρεών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας, τώρα φιγουράρει σε μία… μουσική κορυφή!

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η συνεργασία του με τον Μάικλ Μπολ και τη χορωδία του NHS για να τραγουδήσουν όλοι μαζί το You’ll Never Walk Alone για φιλανθρωπικό σκοπό, έκάνε το τραγούδι το single με τις περισσότερες πωλήσεις μέσα στο 2020.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την Official Charts Company, ο κάπτεν Τομ Μουρ στρογγυλοκάθεται στην κορυφή, με το single να έχει πουλήσει συνολικά 82.000 αντίτυπα και τα χρήματα που έχουν μαζευτεί να προστίθενται στη μάχη κατά της φονικής πανδημίας.

“Τα εγγόνια μου δεν μπορούν να πιστέψουν πως είμαι στην κορυφή των chart. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Μάικλ Μπολ και την ομάδα “NHS Voices Of Care Choir” αλλά και όλους όσοι δούλεψαν στα παρασκήνια.

Όλους εκείνους που μοιράστηκαν το ταλέντο τους και έβαλαν τη γνώση τους για να μαζέψουμε χρήματα για το NHS, στο οποίο χρωστάμε τόσα πολλά. Και φυσικά στο κοινό, που αγόρασε το single και συμμετέχει στις δωρεές.

Είμαστε μαζί σε όλο αυτό και είμαι αιώνια ευγνώμων για την υποστήριξή σας. Και αυτό αποδεινύει πως δεν θα είστε ποτέ μόνοι”, δήλωσε ο πανευτυχής Τομ Μουρ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα