Μια διαφορετική χρήση του TikTok – 16χρονος διδάσκει μαθηματικά

Μια διαφορετική χρήση του TikTok – 16χρονος διδάσκει μαθηματικά
Ο 16χρονος Alexis Loveraz @youtubeCBSNewYork

Ένας 16χρονος νεαρός στις ΗΠΑ βοηθάει μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα μαθηματικά προβλήματα με βίντεο. Εχει συγκεντρώσει πάνω από 660.000 ακόλουθους στην πλατφόρμα.

Ο Alexis Loveraz, ένας 16χρονος που ζει στο Bronx της Νέας Υόρκης, έχει γίνει διάσημος για την ιδιαίτερη χρήση που κάνει στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok, διδάσκοντας μαθηματικά σε μαθητές από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το upworthy, η μαθηματική διάνοια, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 660.000 ακόλουθους στο TikTok, είναι μαθητής στο Harlem Prep High School και έχει εξαιρετικούς βαθμούς. Στην πλατφόρμα έχει κερδίσει επάξια το όνομα TikTok Tutor.

Όλοι οι μαθητές που τον παρακολουθούν σχολιάζουν ότι είναι εξαιρετικός δάσκαλος καθώς τα μαθηματικά φαίνονται υπερβολικά απλά μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει.

Ο Alexis άρχισε να διδάσκει μέσω βίντεο όταν έκλεισαν τα σχολεία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι απλώς ήθελε να μοιραστεί την γνώση που έχει με τους άλλους ανθρώπους, ειδικά όταν την έχουν ανάγκη.

Η μητέρα του είναι ιδιαίτερα περήφανη για την πολύ διαφορετική χρήση που κάνει στη πλατφόρμα ο γιος της σε σχέση με άλλα παιδιά της ηλικίας του.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτό που κάνει. Ξέρω ότι είναι ικανός να κάνει τα πάντα. Είμαι τόσο περήφανη που βοηθάει ανθρώπους κατά αυτόν τον τρόπο”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα