Στα ίχνη των φονιάδων

Στα ίχνη των φονιάδων
Στιγμιότυπο από την κηδεία του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, Γιώργιου Σκυλογιάννη, στα Τρίκαλα, Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011. (EUROKINISSI // ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) Eurokinissi

Παρά την σχεδόν ανυπαρξία στοιχείων και ευρημάτων η Αστυνομία μπόρεσε να βρει έναν δρόμο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, και να ξεκινήσει να αναζητά τους δράστες των φονιάδων των δύο νεαρών αστυνομικών, στον κόσμο των σκληρών συμμοριών του υποκόσμου.

Τρεις συμμορίες άκρως σκληρών αλλοδαπών κακοποιών έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ, καθώς οι αστυνομικοί της ασφάλειας θεωρούν ότι εκεί βρίσκονται οι δολοφόνοι οι οποίοι το απόγευμα της Τρίτης σκότωσαν τους δύο νεαρούς αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες λένε πως πρόκειται για ομάδες ατόμων από την πρώην Σοβιετική Ένωση αλλά και Αλβανούς, οι οποίοι έχουν ένα χαρακτηριστικό. Δεν διστάζουν να πυροβολήσουν για να σκοτώσουν.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί θεωρούν πιο πιθανό να έχουν προβεί στο έγκλημα πέντε συγκεκριμένοι κακοποιοί εκ των οποίων ο ένας είναι και ο εκτελεστής με το καλάσνικοφ.

Δεν αποκλείεται πάντως να πρόκειται και για Έλληνες με καταγωγή από τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, με τους δύο να έχουν πάρει άδεια από τη φυλακή και να μην έχουν επιστρέψει μετά την λήξη της.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο τραυματίας αστυνομικός μπόρεσε να αναγνωρίσει έναν από τους δράστες.

Πάντως η Αστυνομία διερευνά όλες τις ληστείες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, ειδικά στα δυτικά προάστια αλλά και Αττικοβοιωτία.

Εκτός όμως από το δράστη, ο οποίος είναι λίαν επικίνδυνος και όπως αποδεικνύουν δυστυχώς τα γεγονότα, και πολύ καλός σκοπευτής, εξίσου επικίνδυνος θεωρείται και ο οδηγός του οχήματος για τον οποίον λέγεται πως έχει πολύ καλές οδηγικές ικανότητες.

   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα