Ήλιος με "δόντια" και τοπικές βροχές

Ήλιος με "δόντια" και τοπικές βροχές

Συνεχίζονται οι χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα και ο παγετός τις πρωινές και νυχτερινές ώρες

Λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά της χώρας, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι βαθμιαία  θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα και στα βόρεια της χώρας θα έχουμε παγετό το πρωί αλλά και τη νύχτα.

Αναλυτικά, στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αλλά με τσουχτερό κρύο, αφού το θερμόμετρο θα δείχνει από -2 μέχρι 8 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Μακεδονία αλλά και στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να δείχνει από -8 μέχρι 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια προβλέπεται και στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με λίγες τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Από το απόγευμα ο καιρός βαθμιαία θα βελτιωθεί. Το θερμόμετρο θα δείξει από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου στη Θεσσαλία όμως θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές προβλέπονται στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από το απόγευμα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

SHARE:

24Media Network