Διοργανωτής συναυλίας χρεώνει 1.000 δολάρια τα εισιτήρια για ανεμβολίαστους, 18 για εμβολιασμένους

Διοργανωτής συναυλίας χρεώνει 1.000 δολάρια τα εισιτήρια για ανεμβολίαστους, 18 για εμβολιασμένους

Στην Φλόριντα, ένας παραγωγός συναυλιών εκμεταλλεύεται την απαγόρευση των πιστοποιητικών εμβολιασμών, ώστε να προτείναι μια δική του αμφιλεγόμενη "ρύθμιση" τους θαμώνες των συναυλιών του.

O Πολ Γουίλιαμς, διοργανωτής μιας πανκ-ροκ συναυλίας που θα διεξαχθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αποφάσισε να ορίσει μόνος του μέτρα προστασίας για τους θαμώνες, λαμβάνοντας υπ’όψιν και τους σχετικούς κανόνες για την επιστροφή στην κανονικότητα από το lockdown, όπως ισχύουν στην πολιτεία της Φλόριντα. Η Leadfoot Promotions λοιπόν, έχει ήδη καθιερώσει εισιτήριο 18 δολαρίων για τους εμβολιασμένους κατά του κορονοϊού που μπορούν να προσκομίσουν σχετικά αποδεικτικά και 999 δολαρίων για εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής.

Παρά τις έντονες ανθρωπιστικές διακρίσεις που εμπεριέχει μια τέτοια κίνηση, ο Γουίλιαμς θεωρεί πως αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ώστε να μην υπάρξει μετάδοση του ιού κατά τη διάρκεια της συναυλίας και να δοθεί και ένα “κίνητρο” σε όσους διστάζουν να εμβολιαστούν.

Αξίζει να τονίσουμε ότι στην Φλόριντα, ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Ρον Ντε Σάντις πέρασε πρόσφατα νομοσχέδιο που απαγορεύει αυστηρά την έκδοση πιστοποιητικών εμβολιασμού για Covid-19, τονίζοντας πως “καμία υπηρεσία της πολιτείας δεν θα αρνηθεί τη συνεργασία με πολίτη που δεν έχει εμβολιαστεί. Ο εμβολιασμός είναι προσωπική επιλογή του καθενός”.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου και μέχρι στιγμής όλοι οι θαμώνες έχουν προσκομίσει κάρτα εμβολιασμού, λαμβάνοντας εισιτήρια των 18 δολαρίων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα