Ο Σάντερς πετά το μπαλάκι στον Τραμπ μέσα από το Fox News

Ο Σάντερς πετά το μπαλάκι στον Τραμπ μέσα από το Fox News
Ο Μπέρνι Σάντερς AP

Στη... μιντιακή έδρα του Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπέρνι Σάντερς έπαιξε αντί για άμυνα και επίθεση και κάλεσε τον Αμερικανό Πρόεδρο να δημοσιοποιήσει τις φορολογικές του δηλώσεις.

Ο Μπέρνι Σάντερς όχι μόνο “απελευθέρωσε” τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεών του για τα τα τελευταία 10 χρόνια αλλά προκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ να κάνει το ίδιο!

Από τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Γερουσιαστής που διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020 είχε εισοδήματα που ξεπέρασαν το 1.000.000 δολάρια για τα έτη 2016 και το 2017 ενώ το 2018 το εισόδημά του ξεπέρασε τις 550.000 δολάρια.

Οπως τόνισε ο ίδιος τα περισσότερα από τα έσοδά του προέρχονται από τα έσοδα του βιβλίου του “Our Revolution: Α future to Believe in” τα οποία, μόνο για το 2018, έφτασαν τα 391.000 δολάρια.

Επίσης, ο Σάντερς δηλώνει το μισθό του ως Γερουσιαστής αλλά και τη σύνταξη που λαμβάνει από το αμερικανικό κράτος.

Φιλοξενούμενος στο Fox, τηλεοπτικό δίκτυο που στηρίζει σχεδόν με απόλυτο τρόπο τον Ντόναλντ Τραμπ, o Σάντερς κάλεσε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να δημοσιοποιήσει τα φορολογικά του στοιχεία κάτι που αρνείται να κάνει παρά τη σχετική παράδοση που υπάρχει.

“Υποθέτω ότι το κανάλι σας το παρακολουθεί ο πρόεδρος. Οπότε, πρόεδρε Τραμπ τα στοιχεία τα δικά μου και της συζύγου μου είναι πλέον στη διάθεση του κοινού. Κάντε ακριβώς το ίδιο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα