ΝΔ: Συρεγγέλα και Καραμανλή αποδοκίμασαν την Λατινοπούλου

ΝΔ: Συρεγγέλα και Καραμανλή αποδοκίμασαν την Λατινοπούλου
H υφυπουργός Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Οικογένειας, Μαρία Συρεγγέλα Eurokinissi

Η Υφυπουργός Δημογραφικής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων αλλά και η πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας πήραν σαφείς αποστάσεις από το παραλήρημα Λατινοπούλου.

Μετά από συγκεκριμένη κοινοβουλευτική πίεση (από τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου) τόσο η Μαρία όσο και η Αννα Καραμανλή αποδοκίμασαν δημοσίως τις απόψεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου που πολιτεύεται με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Η Υφυπουργός Δημογραφικής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων τόνισε ότι “οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου, της κυβέρνησης και της ΝΔ”.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου υπογράμμισε οτι “δεν εκφράζουν την ΝΔ και την κυβέρνηση αυτές οι συμπεριφορές. Είναι αυτονόητο όπως υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του καθενός να διαχειρίζεται το σώμα του όπως θέλει. Πρέπει να απομακρύνουμε αυτές τις συμπεριφορές».

Η κυρία Λατινοπούλου είχε εκφραστεί απαξιωτικά για τις γυναίκες που δεν προχωρούν σε αποτρίχωση ή έχουν σωματικά μειονεκτήματα όπως η κυτταρίτιδα σε video που είχε ανεβάσει και το οποίο προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα