Αίθριος καιρός με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Αίθριος καιρός με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
Kαλοκαιρία στην πόλη των Τρικάλων Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα προβλέπεται στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος και με ανέμους μέτριους στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κατά περίπου 4 με 5 βαθμούς πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

ΔΕΥΤΕΡΑ

 

Αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΡΙΤΗ

 

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ

 

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους στα δυτικά και τα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα