Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Τρίτη – Πού θα βρέξει

Διαβάζεται σε 3'
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Τρίτη – Πού θα βρέξει
Βροχή EUROKINISSI

Από το απόγευμα στα βορειοδυτικά βροχές, που το βράδυ θα ενταθούν. Διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Από το απόγευμα στα βορειοδυτικά βροχές , που το βράδυ θα ενταθούν.
  • Η θερμοκρασία σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά.
  • Οι άνεμοι πνέουν νότιοι έως 5 μποφόρ.

Την Τρίτη αρχικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά από το μεσημέρι θα έχουμε αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ στα νησιά του βορείου Ιονίου και την Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τη νύχτα κατά τόπους ισχυρές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα από νότιες έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος, από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 31/10/1949 Ισχυρή βροχόπτωση στη Λαμία προκαλεί πλημμύρες.
  • Το 1978 είχαμε αποκλεισμένες από το χιόνι πολλές περιοχές της Δ. Μακεδονίας, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα η Φλώρινα για 2 μέρες.
  • Το 2006 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχές στην Αττική με 95 χιλιοστά βροχής στην Πεντέλη, χιόνια στα κεντρικά ορεινά πάνω από 1200μ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα