Άνοδος θερμοκρασίας το επόμενο διήμερο- Τοπικές βροχές στα νότια

Άνοδος θερμοκρασίας το επόμενο διήμερο- Τοπικές βροχές στα νότια
Αχτίδες ήλιου Eurokinissi

Ένταση των φαινομένων από το απόγευμα της Δευτέρας στα νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σχεδόν αίθριος καιρός στα δυτικά τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο – Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως νότια. Περισσότερες βροχές από την Τρίτη

• Η θερμοκρασία θα ανέβει έως τη Δευτέρα, αλλά τις επόμενες ημέρες προοδευτικά θα πέσει

• Οι άνεμοι θα δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα την Κυριακή στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο τοπικά 7 και τις πρωινές ώρες στο νοτιοδυτικό Αιγαίο έως 8 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 09-11-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις δυτικές Κυκλάδες και την Κρήτη. Από το απόγευμα οι βροχές στην Κρήτη θα ενταθούν οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα νότια τμήματα των Δωδεκανήσων. Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 10-11-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη νότια νησιωτική χώρα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11-11-2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 11-11-2020

Σχεδόν αίθριος καιρός θα επικρατήσει στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη νότια νησιωτική χώρα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΠΕΜΠΤΗ 12-11-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη και πιθανώς στα Δωδεκάνησα. Στην Κρήτη θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 17 και 19 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα