Καιρός: Αίθριος με ηλιοφάνεια σε όλη σχεδόν τη χώρα

Καιρός: Αίθριος με ηλιοφάνεια σε όλη σχεδόν τη χώρα

Ζεσταίνει ο καιρός και ηλιοφάνεια σε όλη σχεδόν τη χώρα - Εξασθενούν κι άλλο οι βοριάδες στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά τους 20 με 23 βαθμούς

• Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις στα νότια

• Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ

Για την Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και στα βόρεια θα φτάσει τους 19 με 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική

Στην Αττική θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα