Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας και εξασθένηση βοριάδων την Μεγάλη Πέμπτη

Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας και εξασθένηση βοριάδων την Μεγάλη Πέμπτη

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές –Λίγες βροχές στα νότια βελτιούμενος
  • Θερμοκρασία σε άνοδο –Τοπικά και 22 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα
  • Οι άνεμοι αρχικά θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο αλλά από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν

Για την Μεγάλη Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και την Εύβοια με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι στο Ιόνιο δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάνουν αρχικά τα 7 με 8 μποφόρ αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και στα βόρεια, θα φτάσει τους 15 με 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 19 με 22 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ (Βαρδάρης) και από το μεσημέρι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα