Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας Παρασκευή και Σάββατο

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας Παρασκευή και Σάββατο
Άνοδος της θερμοκρασίας Eurokinissi

Περιορισμένη αστάθεια και κανονικές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός το επόμενο τριήμερο, τοπικές βροχές την Παρασκευή και το Σάββατο στα κεντρικά και βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή-Μικρή άνοδος Παρασκευή και Σάββατο
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη

Σήμερα Τρίτη στα δυτικά προβλέπονται τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια και τα κεντρικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ στα κεντρικά και τα βόρεια θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές προς το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα δυτικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα κεντρικά και τα βόρεια και πιθανώς στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους τοπικά έως 7 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες την Παρασκευή Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές την Παρασκευή Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα