Καιρός: Αραιή συννεφιά, νοτιάδες και άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο

Καιρός: Αραιή συννεφιά, νοτιάδες και άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο
Καλοκαιρία στην παραλία Γλυφάδας eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι νοτιάδες που δεν θα ξεπερνούν τα 5 μπ θα προκαλέσουν άνοδο της θερμοκρασίας και θα υποχωρήσει η παγωνιά τις πρωινές ώρες

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα καλά για την εποχή

  • Πολλές βροχές την ερχόμενη Δευτέρα στα κεντρικά και βόρεια

 

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά αργότερα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που στα δυτικά θα είναι περισσότερες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Θα υπάρχει κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα υποχωρήσει ο παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά. Το μεσημέρι ο υδράργυρος θα φτάσει τους 14 βαθμούς στα βόρεια, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 17 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις στην Αττική από το απόγευμα

 

Στην Αττική  προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις αργότερα στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα