Καιρός: Άστατος και την Πέμπτη με κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Άστατος και την Πέμπτη με κανονικές θερμοκρασίες
Βροχή στην Αθήνα Eurokinissi

Διατηρείται ο άστατος καιρός στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδος. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Άστατος καιρός στα ηπειρωτικά με μπόρες ή καταιγίδες

  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 και μόνο στα νότια τοπικά τα 5-6 μποφόρ

 

Την Πέμπτη στα ηπειρωτικά, τα νησιά του Ιονίου και την Κρήτη προβλέπονται βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά, σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 27 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 27 με 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 10/6/1964 είχαμε πλημμύρες στην Αττική. 3 θύματα από κεραυνό σε Ήπειρο και Αχαΐα, καταστροφές σε καλλιέργειες σε Ήπειρο και Πελ/νησο. — Το 2006 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη Ζάκυνθο και 3 στην Ηλεία. — Το 2013 έπεσε εξαιρετικά μεγάλου μεγέθους χαλάζι σε Κοζάνη , Ημαθία και Πιερία (6εκ). — Το είχαμε πλημμύρες στην Αιτωλοακαρνανία.-Το 2016 χαλαζόπτωση επηρέασε την Ηλεία, και είχαμε πλημμύρα στους Γαργαλιάνους.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα