Καιρός: Άστατος το Σάββατο με παροδικές βροχές αλλά και διαστήματα σχετικής βελτίωσης

Καιρός: Άστατος το Σάββατο με παροδικές βροχές αλλά και διαστήματα σχετικής βελτίωσης
Βροχή στην Αθήνα eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Θα διατηρηθεί άστατος ο καιρός , αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα με ηλιοφάνεια
  • Η θερμοκρασία αν και θα ανέβει λίγο θα κυμανθεί σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή  
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν αρχικά τα 6 με 7 μπ στο Αιγαίο αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

 

Για το Σάββατο προβλέπεται άστατος καιρός, με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά και το Αιγαίο, σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα βόρεια θα φτάσει τους 10 με 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16  βαθμούς και στο Αιγαίο τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος ο καιρός στην Αττική  

 

Στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα